Random

Hi everybody, todays post is made of random snaps from the last six months. I can´t really label them so there is a short description below every one of them. Tomorrow you can look forward to a little new in post. I wen to the city center for a sport bra and brown jeans and I bought something more than I had planned of course so stay tuned.
 ---

Ahojte, ráda bych vám nabídla takové random fotečky z posledního půl roku. Nedají se shrnout pod jednu nálepku, tak je ke každému obrázku skromná popiska. Zítra se můžete těšit na něco málo novinek. Minulý pátek odpoledne jsem se vydala do města pro sportovní podprsenku a hnědé džíny a samozřejmě jsem si toho odnesla o malinko víc, než bylo v plánu. Takže zůstaňte na příjmu.


 This is my favourite tea cup. I bought it at a ceramic fair in Kunštát and it´s been my breakfast partner ever since. It always makes my mornings more happy and coulorful. (just so you know, I hate mornings)
---
Tohle je můj nejoblíbenější hrníček na čaj. Koupila jsem si ho na keramickém trhu v Kunštátě a od té doby je to můj snídaňový parťák. Každé ráno je díky němu hezčí a určitě i barevnější. (jen abyste věděli, rána fakt nesnáším)


 A computer and a cup of coffee. This is what my most school days looked like. Not that the coffee would ever help me not to fall asleep. My computer has become my closest friend over the two years I´ve had it. It was saving me during boring lectures and seminars and provided me fun.
---
Počítač a kafe, tak vypadala většina mých dnů ve škole. Teda ne, že by mi to kafe někdy zabránilo usnout. Můj počítač se za tu dobu stal tím nejlepším kámošem, co mi poskytoval rozptýlení na nekonečných nudných přednáškách a seminářích.


In November I finally tasted macarons. They were with raspberry cream inside and they were so delicious that I didn´t mind they cost quite a lot. Which reminds me, I must learn how to make them.
---
V listopadu jsem konečně ochutnala makronky a byly tak dobré, že mi ani nevadila ta cena. To mi připomíná - musím se je naučit dělat.


 I love this quote. The one who said it or wrote it knew what he was talking about because great coffee and good book together is the best way how to spend free time.
---
Nejlepší hláška. Ten, kdo to řekl nebo napsal, věděl o čem mluví. Líp strávený volný čas než u dobré voňavé kávy a ještě lepší knížky si nedovedu představit.


I´d never liked coffee until my boyfriend taught me to drink cappuccino and since then I´ve continued to latté. When there´s some really good homemade dessert on a menu I simply can´t resist.
 ---
Káva mi nikdy předtím nechutnala. To až přítel mě naučil na cappuccino a od té doby jsem plynule přešla na latté. A když se k němu najde ještě dobrý domácí zákuseček, to prostě neodolám.


This is a picture from the last Friday. Me and my bf set out for a rather fancy dinner and when we ate everything we were glad we´d come there by car. We almost couldn´t move. That´s how overfed we were.
---
A tohleto je fotečka z minulého pátku. S přítelem jsme se vydali na večeři a po ní jsme byli rádi, že jsme jeli autem, protože jinak by nás asi museli odvalit jako sudy. Tak dobře jsme se nadlábli.

Mohlo by se vám líbit

9 komentářů

  1. Mňááááám ! Takové dlabance, a takhle po ránu, když je do oběda ještě daleko !! :( ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Už si říkám asi dva roky, že musím zkusit udělat makronky, ale mám před nimi pořádný respekt a nemůžu se nikdy odhodlat :-D Tak až je budeš dělat, tak si jednu zamlouvám, jo? :-))) Těším se na úlovky, taky po zkouškách pořád chodím domů s něčím novým, radši nechci vidět, kolik jsem za to všechno utratila, ale když je to ve slevě, tak se to nepočítá, že jo :-D

    OdpovědětVymazat
  3. takhle nám tady dělat chutě! na makronky mám také zálusk :)
    to heslo bych trošku upravila, místo kávy bych dala čaj a jednoznačně souhlasím :D

    OdpovědětVymazat
  4. Oh, I adore Macarons!
    http://namelessfashionblog.blogspot.it/
    http://www.facebook.com/NamelessFashionBlog

    OdpovědětVymazat
  5. To vypadá spíše na food random :) ale mňam! :)

    OdpovědětVymazat
  6. ta večeře vypadá skvěle, áááá :D

    OdpovědětVymazat
  7. prosím, neber to zle, ale...vždyť na ty přednášky chodit nemusíš, když tě tak nudí, ne? pokud ti připadají zbytečné a po celou přednášku stejně bloguješ, facebookuješ, chatuješ, whatever.. má vůbec cenu tam chodit? bože, vždyť ten čas se dá strávit přeci jinak, příjemněji a ne ho takhle ztrácet :) fakt promiň, musela jsem si trochu rýpnout, protože mi připadá, že si na tu školu (a hlavně na "nudné" přednášky) pořád jen stěžuješ :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na všechny přednášky jsem samozřejmě nechodila. Na vysokou chodím už 5 let, takže vím. Chodila jsem jen tam, kde to mělo smysl a účast na seminářích je bohužel povinná...

      Vymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images