My two days / Minulé dva dny

Hello guys,

 I´m sorry for not being here very often lately. Somehow it all started all over again - school, English lessons and I also wanted to see a friend I hadn´t seen for a really long time. I just have a lot to do.
 Yesterday I went to Charlie Straight´s gig to Metro music bar. I guess you don´t know the band that much. It´s a really good Czech band. They write their own music and they sing English. They are getting popular even in other countries and they sang at the summer Olympic games last year so maybe you´ll hear about them soon. The band proved once more to be the best live, there was even stage diving but I didn´t get to touch Albert (it´s their handsome frontman and lead singer). Maybe next time. I had a great time but it was too short. I couldn´t take any picture of my outfit but it wasn´t possible in the crowded club. I was wearing a classic - blue jeans and a t-shirt. Nothing groundbreaking.
 Today before lecture I stopped by in CA and tried on a jeans jacket and a very lovely cardigan. I assured myself that the jacket is not a piece for me. Somehow it doesn´t suit me. I look too tough in it. But the cardigan, I just can´t let it out of my mind. I ´m just afraid that until I save some mony for it, it´ll be gone. 
What do you think? Do you like it?
 

Zdravím vás,
 omlouvám se, že o mně není vůbec slyšet. Nějak se to zase všechno rozjelo - škola, doučování, taky jsem se konečně viděla s kamarádkou, kterou jsem už roky neviděla. Je toho zkrátka hodně. 
 Včera večer se mi ale dostalo perfektního odreagování. S kamarádkou jsme se vypravily na koncert kapely Charlie Straight. Myslím, že je nemusím dvakrát představovat a že je všichni dobře znáte. Moc jsem si to užila a "Charlíci" zase jednou prokázali, že živě jsou prostě nejlepší. Byl i stagediving, ale já jsem si bohužel na Alberta nesáhla :D Bylo to skvělé, jen hrozně krátké. Fotka outfitu v narvaném Metru nebyla možná, tak za to se vám omlouvám. Vězte, že jsem růžové tričko doplnila tmavě modrými džínami. Klasika do klubu na koncert, nic světoborného.
 Dneska jsem se před přednáškou stavila v CA a zkoušela jsem si tam džínovou bundu a tenhle roztomilý svetřík. Musím říct, že džínová bunda mi vážně nesluší. Přijde mi, že se ke mně prostě nehodí. Ale do svetříku jsem se zamilovala a obávám se, že až na něj našetřím, už tam nebude. Co myslíte vy? Brali byste ho?

  
Me and my friend had a great time last night / S kamarádkou jsme se skvěle bavily 


 Who wouldn´t love Albert / Kdo by nemiloval Alberta

How do you like this lovely cardi? / Jak se vám líbí ten svetřík?

Mohlo by se vám líbit

6 komentářů

  1. Yayy, vypadá to, že sis to tam super užila (nedivím se teda :D) A svetřík ti sluší. :'3

    OdpovědětVymazat
  2. Taky tak ráda chodím na koncerty :-) A s kamarádkou Vám to na něm moc sluší :-) Svetřík vypadá úžasně, takový romantický, ženský, fakt se mi líbí, kolik stojí, Evi? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme, bylo to moc fajn. Světřík stál tuším 450,- a to bude trvat minimálně do konce příštího týdne než na to našetřím a jelikož to bylo poslední Sko, tak si nedělám naděje, že by tam ještě byl...

      Vymazat
  3. Koncert s kámoškou musel být parádní :-)
    A Evičko, svetřík určitě ber, je to přesně takový ten romantický kousek, který k tobě parádně sedí! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. heč, já už svetřík mohl vidět na živo a je ještě hezčí než na fotce! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten svetřík je úchvatný a moc ti sluší.:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images