New shirt and body milk review / Nová košulka + recenze


Hey guys, I´m sorry for not adding anything often but it´s exam period again and I´m still busy with learning and haven´t time for anything more than a walk on fresh air. I was glad to enjoy this free weekend with my bf. We were watching Dexter and yesterday we went to pick a new tv and some dishes for our new kitchen. Anyway today I´d like to show you my new chequerd  shirt and to write a review of the Kate Moss body lotion which I got together with the eau de toilette as a Christmas present.

Ahojte, moc se vám všem omlouvám, že se tu vždycky objeví něco tak po týdnu, ale mám zkouškové a tak mi na nic moc, kromě učení a občasné procházky na čerstvém vzduchu, nezbývá čas. Byla jsem ráda, že jsem si tento víkend mohla dovolit odpočinek u přítele při sledování Dextera a včera jsme si šli vybrat novou televizi a podívat se na nějaké nádobí do kuchyně. Ráda bych vám dneska ukázala tuhle kostkovanou košilku, kterou jsem sehnala na votocvohoz a taky chci zhodnotit tělové mléko Kate Moss, které jsem dostala v dárkovém balení spolu s toaletkou.


So to the milk, it smells beautifully as expected. At least I love the smell. It´s more liquid than greasy so it takes more time to rub it into your skin. It leaves your skin smooth and smelling really good. I always use the milk before I go to sleep and my skin still smells lovely when I get up in the morning. The packaging is very practical, I prefer it to the cup type.
What´s your favourite brand of body milk or lotion?

Takže k mléku, nádherně voní, jak se dá čekat. Aspoň já tuhle vůni miluju, je ale spíš tekuté než mastné a tak celkem trvá, než se pěkně vpracuje do pokožky. Jinak zanechává kůži hladkou a voňavou. Mažu se vždycky večer než jdu spát a ráno mi pokožka pořád příjemně voní. Co se týče balení, mám tuhle verzi raději než krém v kelímku, protože se pěkně spotřebovává a nemusíte prsten lovit zbytky u dna.
Jaké je vaše oblíbená značka tělového mléka?

Mohlo by se vám líbit

6 komentářů

  1. tělová mléka mám ráda od Baley :)

    OdpovědětVymazat
  2. moc pěkná košile ;) kostkovaný mám ráda..jinak tělová mléka moc nepoužívám, mam raději tělové krémy, nejoblíbenější jsou od Alverde :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle mléka bývají spíš voňavá než účinná :) Já tu teď mám jedno podobné, taky ze sady od parfému, tak jsem zvědavá. Ale myslím, že to bude to samé :D A já mám zase raději ty kelímky, z nich se dá totiž dostat úplně všechno, zatímco u těch tub jde zbytek dolovat jen těžko :)

    OdpovědětVymazat
  4. hm..těším se na košilko - outfit! :) já nemám žádný oblíbený tělový krém, jsem v tomhle hrozná - mám suchou pokožku, ale jsem hrozně líná se mazat :(

    OdpovědětVymazat
  5. Ach, ta košulka nemá chybu! ;-)
    Kate mě zatím nikdy nezklamala, tak tohle mlíčko by mohlo být něco pro mě. ♥
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  6. Thanks so much for your lovely comment! :)

    I have so many perfumed body lotions that I never use because I don't think they'll actually moisturise - might have to give them another shot now though :)

    SANA YASMIN xx

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images