In Style


 Po návratu z města a další zkoušky na mě ve schránce čekalo moc pěkné překvapení v podobě únorového čísla In Style a musím je opravdu pochválit, protože jsem si ho předplatila jen před pár dny. Pokud ho taky toužíte dostávat pohodlně do schránky, neváhejte. Momentálně stojí jen 500,- za celoroční předplatné.
Aktuální číslo vypadá hoooodně dobře, tipy na únor, klasika jak nastylovat jeden kousek dvakrát, zeštíhlující šaty, kosmetické tipy a v neposlední řadě rozhovor s Heidi Klum a slavnými českými dvojicemi. Určitě doporučuju vaší pozornosti a věřím, že stejně jako pro mě, bude i pro vás In Style vítaným relaxem mezi šprtáním na písemky či na zkoušky. Tady maličká ochutnávka...



Mohlo by se vám líbit

8 komentářů

  1. takové časopisy si nepředplacuju :) mám radši ty online, ale článek o zeštíhlujících šatech bys mohla přepsat - určitě by měl úspěch!

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mi dneska dorazil, tak jsem ho celá nadšená jen tak prolistovala, ale pořádně se do něj začnu, až budu mít nejspíš zítra po zkoušce... A nebo dost možná ještě po té páteční :-D No každopádně se na to moc těším, i kdyby tam byly tentokrát i úplné bludy, budu to číst mnohem radši :-))))

    OdpovědětVymazat
  3. přiznám se, že mě InStyle moc nezaujal, jednou jsem si ho koupila, ale bylo tam na mě až moc fotek a jen minimum textu....mám radši Elle, tam jsou i delší články:) ráda bych si Elle předplatila, ale bojím se že by mi to někdo kradl ze schránky, máme je dost malé:(

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem se na InStyle už tolikrát dívala ve stánku, ale ještě nikdy nekoupila, protože jsem si nebyla jistá, jestli za to stojí... ale vypadá hodně dobře, asi to brzo napravím :-)

    OdpovědětVymazat
  5. já se na instyle moc těším, jiné tyhle časopisy si nekupuju, ale tenhle mám fakt ráda.
    v elle je na mě strašně moc reklam... a ty články mě nebaví

    OdpovědětVymazat
  6. I often read it! :)
    http://namelessfashionblog.blogspot.it/
    http://www.facebook.com/NamelessFashionBlog

    OdpovědětVymazat
  7. Já už jsem časopisy nějak přestala číst a víc se inspiruju na internetu. :)

    OdpovědětVymazat
  8. já miluju casopisy..stejne jako kizky..:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images