Olympia afternoon / Odpoledne v Olympii

Hey guys, last Wednesday I went to Olympia (big shopping center near Brno) with Blanka. We went there around noon which I think was the best decision. There weren´t many people so we could take a look at everything without being pushed in a crowd. Blanka bought a foe leather jacket and I tried on moccasin on a small heel which I bought later but that´s a different story. In the end we sat on sofas in a furniture shop and took some pictures. It was a very nice afternoon and I hope we´ll do it again soon.
Maybe you know Blanka deleted her old blog The Moravian Girl and she didn´t feel like continuing but I like her style and I believe I´m not the only one so I think it would be a shame. What do you think? You can find Blanka here now.

Ahojte, minulou středu se nám s Blankou podařilo najít společný termín k prolezení obchodů a zajely jsem do Olympie. Nejlepší je tyhle místa navštěvovat ve všední den kolem poledne, protože máte klid si všechno prohlídnout bez toho, abyste se museli prodírat davem lidí. Povoněly jsme si voňavky a prolezly snad všechny dostupnější značky oblečení a Blanka si koupila krásnou jakože koženou bundičku. Já jsem si v Deichmannu jen vyzkoušela krásné mokasínky na podpatku, kterým jsem nakonec neodolala, ale o tom jindy. Nakonec jsme se usadily na lenoškách v Asku a vyfotily se pro vás. Bylo to moc fajn odpoledne a doufám, že si to brzo zopakujeme.
Možná víte, že Blanka zrušila svůj blog The Moravian Girl a pokračovat se jí moc nechtělo, ale já mám Blančin styl moc ráda a tak by mě mrzelo, kdyby to vzdala a myslím, že nejsem sama, co říkáte? Blanku teď můžete najít tady


tee / tričko HM
jeans / džíny Anne Christine
jacket / bunda Topshop
ballerina shoes / balerínky Street
bag, string of beads / taška, korále CA 


Jak vidíte, shodly jsme se v proužcích :)

Mohlo by se vám líbit

7 komentářů

  1. proužky jsou nesmrtelné :)
    Olympii mám ráda, není tam tolik lidí jak ve vaňkovce, a hlavně zboží není tolik přebrané :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé dobře jste se sladily :-) Taková odpoledne bývají nejlepší, já se zítra chystám nakouknout do obchodů cestou k zubaři, kam vezu bráchu, takže až mi bude dělat garde do obchoďáku, tak asi nadšený příliš nebude, no :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Koukám, že si proužek taky budu muset pořídit. Děsně vám to sekne. Oboum:-)

    OdpovědětVymazat
  4. jste krásné! jsem ráda, že blanka pokračuje! .)

    OdpovědětVymazat
  5. Na tom oblečení jsme se ani nedomlouvaly předem. ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images