My birthday gifts / Moje dárečky

My family came to celebrate my birthday yesterday. We had to postpone it because I went to the wedding last week and I didn´t know when I´d be back on Sunday.
I would like to show you gifts I got. Everybody was very generous and kind to me. I got flowers and chocolates mostly and we haven´t been able to eat all of the chocolates at home. But I think we´ll manage somehow :) You can see at least Ferrero Rocher in the picture. My most favourite gift are the mask earrings I got from my best friend. They remind me of Venice carnival and they look amazing on. My friends know me very well so they gave me a few vouchers to shop with and I´m going to use them tomorrow. And finally there´s the white and red scarf I got from my cousin. It´s this small kind of scarf you can wear tied around your neck. I believe it´ ll give a little bit of french charm.
What about your weekend? Did you celebrate something too?

Včera k nám na oslavu mých narozenin přišla rodina. Museli jsme to o týden posunout kvůli mojí účasti na svatbě. Nevěděla jsem totiž, kdy se v neděli vrátím a i kdyby nechtěla jsem nechat mamku vězet v přípravách samotnou. 
Ráda bych vám dneska ukázala, co jsem všechno dostala. Všichni ke mně byli ohromě štědří. Nejčastější dárečky byly samozřejmě květiny a spousta spousta čokolády, kterou nějak nejsme sto doma zlikvidovat. Ale věřím, že se to poddá. Ilustračně můžete vidět Ferrero Rocher. Z dárečků na fotce, jsou nejmilejší asi maskové naušničky od mé nejlepší kamarádky. Připomínají mi benátský karneval a v uších vypadají nádherně. Protože mě moji kamarádi mají zkrátka přečtenou, dostala jsem taky poukázky na nákupy do HM a do Vaňkovky, které se chystám zítra zužitkovat. A konečně červenobílý šáteček, na kterém to všechno leží je od mojí sestřenky. Je to takový ten malý čtvereček, který se nosí fešácky uvázaný kolem krku. Už se těším, jak si s ním dodám francouzského stylu.
A jaký byl váš víkend? Taky jste něco slavili?


Mohlo by se vám líbit

12 komentářů

  1. naušnice jsou krásné :) a poukázka do HM a jiných obchodů je snad nejlepší dárek! :)

    OdpovědětVymazat
  2. parádní dárečky! já jsem toho od rodiny i přátel dostala opravdu velkou spoustu a všechno co se mi hodí! dnes jdeme ještě slavit s přítelem a čeká mě nějaké překvapení, tak jsem dost zvědavá, co to bude... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to bude něco krásného, nebo minimálně tortily ;)

      Vymazat
  3. Jsem blázen do náušnic (jiné šperky ani nenosím) a ty tvoje se mi moc líbí :-) My jsme taky dodatečně o týden později slavili mamčiny narozeniny a ségřin svátek.

    OdpovědětVymazat
  4. To jsou moc krásné dárečky, Evi :) Tys musela být ale hodná!

    OdpovědětVymazat
  5. Jééé parádní naušnice! :-) Jsem zvědavá, co si v HM vybereš, poukázka je určitě užitečný dárek :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné věcičky jsi dostala :)

    OdpovědětVymazat
  7. Téda ty si musela veľmi poslúchať :-) Krásne darčeky si dostala.

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné dárečky, ta poukázka je skvělý nápad! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Dodatečně všechno nejlepší, naušnice se mi taky líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Dodatečně všechno nejlepší! Ty náušnice jsou krásné a šátek také. :)

    OdpovědětVymazat
  11. very beautiful post!!

    have a look at my blog, it means a lot:
    PURSESANDI - personal style blog


    kisses,

    Laura

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images