At the swimming pool / Na koupáku

The sunny weather finally came back yesterday so my mom and I went to a swimming pool. I just can´t imagine true summer holidays without swimming. Well it was Monday afternoon but the swimming pool we went to is quite popular because it´s clean. We were very surprised there was almost nobody there. Just a young couple and a dad with his three children. The water temperature was 20°C and it seemed a bit cold at first but as soon as you got used to it it was perfectly refreshing. Mostly we were swimming alone in the pool. Meanwhile we were browsing fashion magazines and talking and had a lovely girly afternoon. 
And what about you? Do you fancy swimming pools in Summer?

Včera se konečně vrátilo krásné počasí, tak jsme se s mamkou vypravily do Tišnova na koupaliště. Nevím, jak vy, ale já si léto bez koupání nedovedu představit. Bylo sice pondělí odpoledne, ale místní koupaliště je celkem oblíbené, protože bývá hodně čisté. Ani ve snu by nás proto nenapadlo, že tam přijdeme a kromě jednoho mladého páru a tatínka se třemi dětmi tam vůbec nikdo nebude. Voda měla 20°C a na první dotek se zdála dost studená, ale když se člověk osmělil, bylo to skvělé osvěžení. Bazén jsme měly většinou jen pro sebe. Mezi koupáním jsme prolistovaly časopisy, popovídaly si a jely domů. Udělaly jsme si zkrátka s mamkou moc příjemné holčičí odpoledne.
A co vy a koupaliště v letních měsících?




Mohlo by se vám líbit

19 komentářů

  1. Koupala bych se v létě furt, ale jenom, když je na to počasí :D Nemám ráda studenou vodu :D

    OdpovědětVymazat
  2. I adore swimming pools too!!!!!!! Especially because the sea in Italy is not always perfectly clean so I prefer the pools :P
    Elisa
    http://namelessfashionblog.blogspot.it/
    http://www.facebook.com/NamelessFashionBlog

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem na koupálu nebyla asi 2 roky.. zásadně nelezu do plavek :D ale když vidím tu krásně modrou vodu a prázdný bazén, tak bych se možná i osmělila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, Kláry. Zbytečně se stydíš si myslím ;)

      Vymazat
    2. Zajímavý, mám to s těma plavkama stejně :D

      Vymazat
  4. Taky se koupu ráda, zvlášť v parnech to jinak nejde, ale letos nemáme bohužel napuštěný bazén a přítel nesnáší koupaliště, no ono u to u nás není ani o moc stát, tak čisté a krásné to tam rozhodně není :-) Takže se jezdíme koupat k jeho rodičům, zrovna dneska se chystáme... Ale si vážně otužilec, já včera ještě trávila skoro celý den v teplých ponožkách :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Nikdo nikde, to je pohodicka! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Hned bych šla, když teď se zase vrátilo horko :)

    OdpovědětVymazat
  7. já chci taky na koupák :-D a zrovna když je hezky tak chodím do práce :-( to nasere

    OdpovědětVymazat
  8. Taky bych v tomhle (diký bohu) znovu parném počásí skočila do vody a na hodně dlouho z ní nevylezla. :)

    OdpovědětVymazat
  9. To musí být prima den s mamkou! Nás s mamkou by bohužel nikdo moc do bazénu nezahnal, jsme příliš velké zmrzliny. Mamku navíc člověk nedostane ani do plavek, mě sice jo, ale musí se jednat o vařící se vířivku:-D.

    Nicméně bazén vypadá krásně:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Horko a koupání k sobě patří podle mě, takže jakmile je na to počasí, tak se chodím koupat. Několik podobných koupališť v okolí máme, ale bývají přeplněná. Každopádně přírodní koupaliště (biotop) asi 15 km od nás je celkem velké a je to tam krásné. Voda čistá, sice studeneější, ale jinak paráda.

    OdpovědětVymazat
  11. Ah this looks so relaxing, love your suit too !
    xx

    Be Frassy

    OdpovědětVymazat
  12. Eve you have THE most rocking body :) Looking gorgeous in your bikinis :) Hopefully you're feeling better, but there is nothing like some quality family time and getting some vitamin D from the sun! Thank you for translating :) :) It wont come in time for Europe :( BUT...I have just emailed the name of the book to mum for Christmas as I didn't want anything this year, but that is my new want.

    xx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thanks a lot, Anna. You are so sweet, I´ve never considered my body perfect or something. I hope your mum will be able to get you the book so we can discuss it in major details :)
      xx

      Vymazat
  13. Děkuju vám moc za pěkné komentáře, aspoň o vás vím zase trošku víc :)

    OdpovědětVymazat
  14. v tišnově je tak parádní koupák? děkuju za tip, možná se tam někdy potkáme!:)

    OdpovědětVymazat
  15. Ach to léto. Taky bych na chvíli vypadla z kanceláře a skočila rovnou do bazénu♥

    OdpovědětVymazat
  16. Jé, tak to ti upřímně závidím :( Já jsem se letos byla koupat jenom jednou, protože buď jsem na nějaké brigádě, nebo je hnusně, nebo zrovna jak na potvoru není s kým, nebo je mi klasicky nevolno :/

    http://svetpodles.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images