Super Extend Extreme mascara


 Milé dámy, jelikož se tu moc kosmetiky nevidí, rozhodla jsem se dneska udělat krátkou recenzi řasenky, kterou asi dva týdny používám. Řasenka Super Extend Extreme je avonská řasenka. Používala jsem dřív jednodušší verzi. Jednodušší se týká kartáčku. Kartáček téhle řasenky je dvoustranný. Jedna strana má podpořit objem a druhá délku. Pravda je, že práce s ním chce trochu praxe, abyste neměly každé oko jiné, ale v podstatě je to fajná řasenka. Používám hnědo/černou, protože při své světlé pleti vypadám s černou jako mrkací panna. Oceňuju tudíž, že je v téhle barvě vůbec k dostání, přijde mi, že běžně dostupné značky v drogeriích jsou pouze černé. Líbí se mi taky žlutá barva balení, která je u řasenek dost neobvyklá. Jedinou nevýhodou všech avonských řasenek obecně je, že dost rychle vysychají. Tady bych i trochu vytkla, že se řasenka maličko drolí během dne  a trochu obtiskuje nad vrchní víčko, takže je třeba líčení trochu hlídat. Jinak za 120,- není vůbec špatná a určitě doporučuju.

+ prodloužení řas
+ zvýraznění očí
+ žluté balení
+ jiná než černá barva v prodeji

- slabé drolení
- obtiskování
- rychle vysychá





Mohlo by se vám líbit

8 komentářů

  1. vypadá dobře :) krásná recenze! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle je přesně ten typ štětečku, se kterým se ještě dokážu nalíčit, takže bych se po tom měla mrknout:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jetě jsem ji nevidlěa, ale musím uznat, že vypadá moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
  4. líbí se mi žlutý obal! já nedám dopustit na další katalogovou - z oriflame :) a mimochodem evi, máš krásnou barvu očí! :)

    OdpovědětVymazat
  5. I had to translate this to see what it was about (although your pictures were very great in telling this posts story). I am always trying to find a better mascara and think it's always hard finding the perfect one. I love the ones now where you put on the white mascara first (one end) then you put the black over the top of that - I find that works best on my eye lashes :) Hope you had a lovely weekend Eve.

    Anna xo
    http://www.lifesshinyprettythings.blogspot.com.au/

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkná recenze, ale řasenky od avonu mi nevyhovují. Zůstávám u osvědčené klasiky MF 2000 Calorie, ale šetřím a chci vyzkoušet i něco z high-end dekorativky. :)

    OdpovědětVymazat
  7. mas super blog :) chceme ta sledovat, pridaj sa tiez ;)


    http://fa-shovv.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images