School girl outfit / Školačka

Hi everybody, first of all I´d like to express my happiness and gratitude that my blog is now followed by 35 people. I´m very glad that you guys are interested in my everyday well whatever I is on my mind. Today I had a flirt dance lesson again and it´s the last one before the flirt party where we´re going to show what we´ve learnt since September. I look forward to it and maybe there will be some pics too. My point is I always feel a little cheeky while I´m on my way there and today I decided to wear this mini skirt. I´ve had it since I was 19 and it reminds me of school times (though we didn´t have to wear uniforms) and also of Serena van der Woodsen´s school outfits :) What do you think?
PS: I´m sorry about my hair. It needs cutting desperately.

Ahojte, ze všeho nejdřív bych dneska chtěla říct, jak moc mě těší, že je vás tady na blogu už 35. Jsem ráda, že se vám tu líbí a že vás zajímají moje každodenní výlevy :D Dnešek byl opět ve znamení flirt dance. Měli jsme poslední hodinu před vystoupením na flirt party. Bude ve čtvrtek a moc se na ni těším. Třebas budou i nějaké fotky. Dneska jsem se po cestě tam cítila mimořádně dobře, doma jsem se totiž navlíkla do téhle mini sukýnky. Mám ji od 19 let a připomíná mi školu (přesto, že jsme nikdy uniformy nenosili) a taky školní oblečky Sereny van der Woodsen. Co vám?
PS: Omlouvám se za tu koudel na hlavě, vlasy už potřebují zásah...



shirt / košile Orsay
tee, skirt / triko, sukně New Yorker
tights / punčochcáče Brno haberdashery / brněnská galanterka
boots / kozačky Street

Mohlo by se vám líbit

11 komentářů

  1. Pěkné, sluší ti to! Ta košile je super. A do vlasů žádný zásah, mně se to líbí. :) Ale důležité je, jak se cítíš ty. A Sereny vlasy mi občas připadají, jak kdyby vstala z postele. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nedivím se, že ses cítila dobře, protože Ti to i moc sluší :-) Podobnou sukýnku mám taky a už jsem se při úklidu rozmýšlela, jestli jí nevyhodit, protože jí nenosím moc často, ale ještě že jsem si ji zachránila, brzo ji zase musím vytáhnout :-) A s vlasy souhlasím s Verčou, taky se mi líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Super cute! Definitely like a Serena outfit (I can't wait to watch the next season!).

    PS. the book you suggested sounds really interesting - what's it about? Al

    PPS. thank you for your lovely comment on Anna's blog, and right back at you!

    OdpovědětVymazat
  4. keby tak celé naše štúdium prebiehalo ak v gossip girl:P...bolo by to o dosť jednoduchšie:)

    OdpovědětVymazat
  5. Oblíkej se tak an co se cítíš, tohle ti fakt sluší :) A Sereně samozřejmě taky :D

    OdpovědětVymazat
  6. jako zabila mš tvá omluva "za koudel" ..žádnou nemáš! :-D jinak se těším n budoucí fotky z párty jestli teda budou!

    OdpovědětVymazat
  7. Yes you must must must share photos from the night!! I remember reading about this from awhile ago so would love to see the result of what you've learnt. Great outfit too for a bit of flirty fun, You are channeling Serena perfectly :)

    Anna xo

    http://lifesshinyprettythings.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. vy jste si se serenou aji podobné! a ukaž se na nám na flirt dance! ;)
    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Tyhle sukně se mi líbí, od té doby, co sem ji viděla na Sereně :D :) Moc ti to sluší! A doufám, že budou nějaké fotečky z vystoupení, moc by mě to zajímalo! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images