New in Topshop trousers / New in kalhoty z Topshopu

Hello everybody, finally I did my last exam yesterday. Well let´s not talk about the grade, the important thing is that I did it. The professor had some tricky questions and to be honest I didn´t know what to say to some of them. So I can stay calm for the next semestr. I believe that it´s not so interesting for you. One of the things I had to think about before the exam was what I´m going to wear. I didn´t want to look like some fashionista who doesn´t give a damn about school or to be too sexy so I wore my new Topshop pants, a white tee and a vest. I´d like to thank you all for your support during the exam period ;)
PS: I´m sorry about the pic taken inside. It was too cold outside yesterday...
xoxo Eve.h

Ahojte, konečně se mi včera povedlo dát poslední zkoušku. Na známku se mě neptejte důležité je, že to mám. Profesor měl pár dost nepříjemných, až bych tak řekla, štiplavých otázek, na které jsem popravdě neměla odpověď. V každém případě mám teď na další semestr klid. Jedna z věcí, kromě týdenního šprtání, které jsem musela promyslet, bylo co si obleču. Nechtěla jsem vypadat jako nějaká fifinka, co na školu kašle, tak jsem si vzala nové kalhoty z Topshopu, bílé triko a vestičku. Mimochodem mockrát děkuju za podporu během zkoušek, jste zlaté ;)
PS: Omlouvám se, že jsem zase fotila doma, ale venku byla včera dost kosa...
Vaše Eve.h

pants / kalhoty Topshop
tee / triko New Yorker
vest / vestička CA
boots / kozačky Street

Mohlo by se vám líbit

7 komentářů

  1. dobre vyzeraju!:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to moc gratuluju :-) Super, že už to máš všechno za sebou, taky si už naštěstí můžu konečně oddychnout... A co vhodného na zkoušku jsem taky nikdy nevěděla, ale ty si to vyřešila tak, že ti to zase moc sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  3. tento strih sa mi moooc páči!!paráda:)

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji..jsi šikulka!!a moc ti to slušelo:)

    http://ina-tina.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadala jsi úžasná elegantně! :) Moc moc moc gratuluju! A upřímně ti závidím, že už to máš za sebou.. co bych za to dala! :D

    OdpovědětVymazat
  6. škoda, že to není víc z blízka, protože takhle na dálku to vypadá super super, pana rýpala jsi musela úplně odzbrojit! ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images