My four favourite fragrances / Moje oblíbená čtyřka vůní


Hello everyone, I´m supposed to be learning as I have an oral exam on Tuesday but I don´t really feel like it. So I´ve decided to show and comment a little my four favourite scents for you. So here they are... /

Zdravím vás, měla bych se učit, protože v úterý mě čeká ústní zkouška, ale nějak se mi ne a ne chtít... Tak jsem si řekla, že vám ukážu a trochu okomentuju svoje oblíbené vůně.


The first of them is Kate Moss. I discovered this scent by chance in a magazine where it was featured as a tester. I´ve had this particular flacon for a long time I got it as a christmas present. I´ve been saving it very carefully as I love the smell. It´s a little spicy but sweet and fresh at the same time. I wear it for special occasions like balls, anniversaries with my boyfriend or if I go somewhere posh. It lasts for the whole day. The price is also very reasonable.

Jako první tu mám Kate Moss. vůni jsem objevila náhodou díky testru v časopise. Přímo tuhle lahvičku už mám snad sto let, dostala jsem ji k Vánocům a šetřím s ní jako lékárník. Vůně je trochu kořeněná, ale zároveň sladká a osvěžující. Nosím ji pro zvláštní přílžitosti jako na plesy, výročí s přítelem nebo když jdu někam jakože "na lepší". Vydrží vonět klidně celý den. Cena je taky docela přijatelná.


Next there is Mexx Nice. It was also discovered thanks to a fashion magazine. The scent is quite sweet again but the smell is not so intense so I wear it for school for example. The price is also OK the only disadvantage is that it doesn´t last very long. Usually I have to carry it in my purse to renew it. Otherwise love it ;)

Dál tu máme Mexx Nice. Přišla jsem na něj taky díky módnímu časopisu. Vůně je zase spíš sladší, ale není nijak intenzivní, takže se dá s klidem použít na denní nošení. Cena je opět vcelku pohodová. Jediné, co bych vytkla, je malá výdrž. Většinou ji nosívám s sebou, abych se mohla "převonět". Jinak je skvělá.


I´m sure you all know a new women frangrances by Playboy. This is Playboy Play it lovely. It´s also sweet and it reminds me of fruit and flowers. I first spotted it thanks to a tv commercial. This is a type of fragrance you can wear everywhere and every day. The price is very reasonable. It lasts very long too. Just perfect ;)

Jsem si jistá, že s vůněmi Playboy už jste se všichni tak či onak setkali. Tohle je Playboy Play it lovely. Opět sladší vůně, připomíná mi ovoce a květiny. Naše seznámení proběhlo díky televizní reklamě. Tohle je přesně ten typ vůně, která se dá nosit kamkoliv a to klidně i na denní nošení. Cena je vcelku příznivá, řekla bych standart. Velkou výhodou je výdrž. Za mě má všechny nej ;)


And the last one is the Green Tea by Elizabeth Arden. It was a christmas present from my boyfriend´s mother. The scent is very fresh as you can expect from the green tea product. I wear it almost anywhere but especially when I go to do some sport. I don´t know the price and I´m a little disappointed as it doesn´t last very long.

Poslední je Zelený čaj od Elizabeth Arden. Byl to dárek od přítelovy maminky. Vůně je velmi svěží, jak už to u zelených čajů bývá. Nosím ji kamkoliv a poslední dobou hlavně na sport. Cenu neznám, ale nejsem moc spokojená s výdrží...

So this is it. I have a question for you.... Do tv commercials or ads in magazines influence you while picking a fragrance? xoxo Eve.h /

Tak to je všechno. Mám na vás závěrečný dotaz.... Ovlivňují vás reklamy v televizi nebo v časopisech při výběru vůně? Vaše Eve.h

Mohlo by se vám líbit

13 komentářů

  1. Tak poslední dvě vlastním taky, playboy je stálicí na mé poličce, po které sáhnu skoro denně a ten zelený čaj byl přesně taky dárek od přítelovy mamky :-) Jinak na reklamu při výběru voňavky nijak nedám, spoléhám se spíš jen na vlastní očuchání :-D

    OdpovědětVymazat
  2. parfémy Playboy taky miluju! ♥

    OdpovědětVymazat
  3. playboye taky nosím docela často a teď mám ještě nově adidas natural vitality a pumu animagical a obě vydrží hrozně dlouho, ale jsou si docela podobné :D nikdy nevydržím mít voňavku moc dlouho a musím to pořád střídat, takže teď ještě toužím po nějaké vyloženě ženské vůni, jako je třeba ta kate moss, kterou si půjdu někam očuchat ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám tu Playboy akorát ne jako parfém, ale jako toaletní vodu.. používám od všeho toaletní vody, na parfémy moc nejsem :D za prvé jsou na mě moc těžké a většinou když voní celý den pod nos, tak mi to vadí a za druhé jsou podstatně dražší.. :D Ale chtěla sem teďka Tresor Midnight Sun - právě ovlivněná reklamou - ale když sem viděla cenu, rychle sem si to rozmyslela.. :D to si koupím radši něco na sebe :D

    OdpovědětVymazat
  5. never tried any of these before. i will though

    follow each other?

    OdpovědětVymazat
  6. Playboye Play it lovely mám většinou na cvičení nebo jen tak ven, je to taková klasická sladší, ale příjemná vůně za fajn cenu.
    A Kate Moss je prostě moje srdcovka.
    Takže super vůničky.

    OdpovědětVymazat
  7. Ta první musí být úžasná! Podle popisu přesně něco pro mě! ♥ Líbí se mi, že to děláš stejně jako já a máš vyhrazené "vůně na ples, večeři, atd." :-) Moje sváteční je Little black dress od Avonu, není to nic luxusního, ale luxusně voní!

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkná sbírka. Moje nej jsou Dolce&Gabbana - Light Blue a Moschino - Be Funny. :) A reklamy mě teda nikdy neovlivňují při výběru vůně, buď mi to voní nebo ne! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Hi Eve ! I am influenced by commercials only one bit when it comes to fragrances...I prefer fresh smells and hate it when they are too sweetly scented ! I like Green Tea by Arden, I did not know Kate Moss' instead!
    My fave perfume is J'Adore from Dior and haven't found a better one for me yet ! Kisses

    PS hope you entered my new giveaway ! You have time until the end of the month to do it ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Cute post! Ads in magazines absolutely influence me... it's all psychological. Surely I could have a life like the one depicted if I could only just wear the fragrance? I also find that I tend to try the bottles that have interesting shapes...

    OdpovědětVymazat
  11. Já znám tu Elizabeth Arden, tu mám doma taky

    OdpovědětVymazat
  12. E. Arden voní pěkně, ale raději mám Green Tea Fraiche a Kate Moss je úžasná, momentálně ji nemám, ale patří mezi mé favority. Jediná reklama, která mi ovlivnila je na Burberry Body - už si naní šetřím. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images