November / Listopad

I´m sorry for not being active lately. I was quite sick but fortunately I feel much better today. Today´s the first day of November and tomorrow here in the Czech rep  there is the Rememberance day when we recall our beloved ones who aren´t here with us anymore. We go to cemetries and light candles. I don´t like this time of year but today the weather is sunny and the leaves on the trees are beautifuly colourful. Here are some pics of the pumpkin lantern we have on our balcony and the trees we can see from there. What about you? Do you like sunny and colourful autumn or do you prefer misty weather?

PS: Expect a new in post soon :)

Omlouvám se, že jsem poslední týden nic nepřidala. Bylo mi zle, ale naštěstí už je mi líp. Dneska máme prvního listopadu a zítra je den Památky zesnulých. Chodíme vždycky na hřbitov zapálit svíčky. Nemám tuhle roční dobu ráda, ale dneska se mraky roztáhly sluníčko svítí na krásně barevné listí na stromech. Přidávám aspoň nějaké obrázky dýňové lampičky, co máme na balkoně a výhledu ven na stromy a spadané listí. A co vy? Máte rádi slunečný podzim a nebo spíš mlhavé dny?

PS: Brzy se můžete těšit na new in post :)




Mohlo by se vám líbit

8 komentářů

  1. Jééé lampička je super! :) Mě dnes to sluníčko tak zvedlo náladu! A když sem koukla na předpověď tak mi ta dobrá nálada i chvíli vydržela..! Mám ráda takovýhle podzim se sluníčkem, vše hned vypadá lépe. A přeju brzké uzdravení, snad už ti bude jenom lépe! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já jsem tedy rozhodně zastánce slunečného podzimu, není nic lepšího než být v kabátku a mít možnost si zároveň vzít sluneční brýle, že? :)

    OdpovědětVymazat
  3. slunko má být až do půlky listopadu (tvrdí rosničky), jupííí! :) nesnáším totiž ty odporné mlhavé dny a tu brzkou tmu! vrátila jsem se před chvílí domů, ale mám pocit jako by bylo nejmíň 10 večer :(

    OdpovědětVymazat
  4. ja mam rada aj slnko aj hmlu aj vlkho keby som nemala vlasy ako utecenec..:D

    OdpovědětVymazat
  5. Hi Eve, thanks for your nice comments on my blog, hope you had a nice Halloween ! I was reading also your previous post...I am such a Chair fan...so tired of the Prince story, I need Blair to be with the love of her life, Chuck ! Kisses

    Fashion and Cookies
    My Twitter

    OdpovědětVymazat
  6. I love all seasons! I'm weird like that haha> I think if I have to choose I love Autumn for the colours on the trees and the cooler weather that still allows you to wear skirts. But I love Summer for the beach days and I love Winter for nights in wtih rain outside cuddling watching a movie. Hope you're feeling better Eve.

    Anna xo

    http://www.lifesshinyprettythings.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Miluju slunce na spadaných listech, to je to nejkrásnější na podzimu. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images