Old faves

Ahojte,

hlásím se vám s dalším outfitem a ten je poskládaný ze samých starších a moc milovaných kousků. Ráda bych tím podtrhla, že jakmile zjistíte, co vám v šatníku opravdu funguje a po čem často saháte, je denní rozhodování hračka.


Já jsem začala zakládat šatník na jednobarevných tričkách a halenkách a spodek si většinou odvážím dát trochu odvážnější nebo pestřejší a voila!
Tenhle outfit je hlavně o pruhovaných culottkách. Koupila jsem je před dvěma lety a nosím je každé léto a dokonce se mnou cestovaly do Ameriky a na Bali. Abyste mi věřily, důkazy najdete TADY a TADY. Jsou ze lněné směsi, takže jsou moc pohodlné a vzdušné. Na léto, když je trochu pod mrakem, jako dneska, ideál.
A na vrch samozřejmě moje milovaná džínová bundička. Dokonce tady na blogu najdete článek o tom, že jsem ji koupila. Nevěříte? Mrkněte SEM. Společnost mi tedy dělá už pět let. Od té doby trošku vybledla, ale já po ní v létě sahám prakticky denně. Vždycky, když skončí zima, těším se, že ji vytáhnu.



Tenisky máme doma asi všechny. Ty, co mám na sobě, jsou z Deichmanna... Tak trochu Converse-fake. Já vím, já vím... Mám je už dva roky. Nosím je kdykoliv kamkoliv a k čemukoliv. Což bude bohužel důvod, proč mi začíná na jedné botě praskat guma v místě, kde se bota nejvíc ohýbá. Přemýšlím, že bych si pořídila opravdické Conversky, až doslouží, ale nevím, jestli to stojí za tu investici. Pokud je někdo nosíte, budu vám moc vděčná za názory.


Jediná novější věc je "slaměná" kulatá kabelka. Tu jsem koupila letos na jaře. Když jsem byla menší, moje máma mívala podobnou. Móda se pořád vrací, tak věřím, že i kdyby tenhle trend pominul, jednou se zase bude hodit.

A to je prosím všechno! Pohodlný nedělní outfit je na světě! Budu moc ráda, když vás to inspiruje k jednoduchým kombinacím i ve vašem šatníku. Pokud máte nějakou oblíbenou, dejte mi vědět do komentářů.

Mějte krásný zbytek neděle a těším se zase příště!

Vaše Eve.h

Mohlo by se vám líbit

6 komentářů

  1. Moc povedený outfit, líbí se mi ta džínová bundička :) Sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
  2. V tomto outfitu se úplně vidím, dokonce mám dosti podobný vzdušný kalhoty a džínové bundy, ty jsou moje.. :D:) Sluší ti to!
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Kači, však ty jsi taky adoptovala jednodušší styl a moc ti to sluší ;)

      Vymazat
  3. pásiky sú nesmrteľné. Veľmi ti to pristane.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images