Maybelline Great Lash Blackest Black

Ahojte a vítejte u prvního červnového příspěvku,

 doufám, že si ty poslední parné dny užíváte buď někde u vody a nebo ve stínu s nějakým osvěžujícím drinkem nebo pořádnou náloží zmrzliny. :)
 Dnes pro vás mám zase menší kosmetické okénko. Asi před dvěma týdny mi došla řasenka a tak byl nákup nové na snadě. Jak jsem tam ale tak stála bezradně před stojany s dekorativkou a rozhodovala se, jestli si vzít tu, co jsem měla předtím a nebo vyzkoušet novou, padl mi zrak na tuhletu klasiku od Maybelline.


Maybelline ji vyrábí už pěkně dlouho. Pamatuju si, že už byla na českém trhu když mi bylo nějakých 15 let a věřím, že většina z vás ji už ve své kosmetické taštičce měla minimálně jednou. V Americe je údajně k dostání už 40 let.

Oficiální popis:

• Nejoblíbeněší řasenka v Americe.
• Složení zdvojnásobující objem řas.
• Speciální kartáček usnadňuje dosažení výsledného looku bez vytvoření žmolků.
• Vhodné pro uživatele kontaktních čoček.
• Hypoalergenní.
• Klasické provedení.



Barevný obal a malinký kartáček, co přesně padne do ruky - paráda. Konzistence tak akorát.


Co se týče vlastností, všechno, co se o téhle legendě, kde dočtete, jako že neslepuje a nežmolkuje, že dělá nádherné zatočené vějíře řas a že vydrží celý den, je pravda pravdoucí! Nicméně já s ní mám trochu trampoty. Během dne musím totiž několikrát kontrolovat, jestli ji nemám obtisknutou pod obočím, protože bohužel to je jediná vada na všech úžasných vlastnostech tohohle "amerického snu". Uvidím, jestli to přestane až trošku vyschne, ale zatím je zkrátka kontrola několikrát za den nutná.

A takhle na mě funguje...


Takže sečteno a podtrženo, Great Lash určitě dostojí své pověsti a dlouholeté tradici a cenově vás určitě nezruinuje. Já ji určitě doporučuju s tím malinkým ale, co jsem naznačila. A co vy? Máte s touhle řasenkou nějaké zkušenosti? 

Pěkný zbytek neděle vám přeje,

Eve.h

Mohlo by se vám líbit

1 komentářů

  1. Ja jsem si uzivala krasneho "letniho" pocasi ve Svedsku, takze me navrat domu moc nepotesil, tedy pokud jde o pocasi. :-) Tuhle rasenku jsem mela pred nejakymi... snad 18 lety a pamatuju si, ze to zalezelo den ode dne, nekdy se rasy krasne povedly, nekdy se slepily... Totez mi dela letos i ne zrovna levna rasenka Collistar, takze na cene a dobe asi nezalezi, je to kus od kusu. :-D Petra

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images