Mých x oblíbených věcí

Ahojte,

 tak dnes večer už to vypukne. Je tu první adventní neděle! To to ale zase uteklo, co? Mně úplně neuvěřitelně... Na stole už máme připravené adventní svíčky a taky jsem vyrobila náš vlastní domácí adventní kalendář, ale o tom zase třeba jindy.
 Poslední dobou se prostě vyžívám v maličkostech, které zkrátka dělají život příjemný. Brouzdám po we heart it a zase vymýšlím, jak pěkně dovybavit náš byteček a sebe, a tak bych Vám chtěla v dalším záchvatu kreativity ukázat mých dalších pár oblíbených věcí.


Jsem velký milovník ibišků. Máme doma už čtyři. Tenhle bílý je moje největší chlouba, protože jsem ho přinesla polomrtvý z Hornbachu a po velkém odblešování a stříkání vším možným a nemožným měl na podzim takovéhle nádherné velké květy. Teď už je na něj bohužel málo světla, tak kvete jen trošku.


Čas už nazrál spíš pro teplé čepice, šály a rukavice, takže sluneční brýle mají teď spíš zimní spánek. Nicméně tyhle za zmínku stojí! Mám je už dva roky a jsou naprosto geniální. Ani jsem nečekala, že by vydržely tak dlouho, protože jsem je pořídila za pár korun v Anne Christine. Hrozně se mi líbily ty "nude" obroučky. Byl to takový impulzivní kauf, ale ty bývají podle mě nejlepší, pokud Vám něco vyloženě padne do oka.


Jak jsem se tu už určitě zmiňovala, odebírám In Style. Vlastně jediný suvenýr, který jsem si v létě přivezla z dovolené v Londýně bylo zářijové vydání toho britského s Kate Bosworth na obálce. A takhle se výjímá mezi těmi českými u mě doma v knihovničce. Podle mě je In Style u nás jediný časopis o módě, který není prolezlý reklamami a z jeho obsahu si alespoň něco odnesete. Elle je na mě hrozně předražený a je v něm šíleně reklam a drahých věcí. Redaktoři In Stylu mi přijdou mnohem víc při zemi a uvědomují si, že je čtou i dámy, slečny a paní, co nemůžou denně nakupovat na Pařížské nebo nemají doma tiskárnu na peníze.


A na závěr hned několik oblíbených věcí. Přítel mi konečně pověsil moje suvenýry z Paříže. Jsou to repliky secesních plakátů na revue v Moulin Rouge. Jsem si jistá, že minimálně "Černého kocoura" znáte. A že se nám ty Vánoce už kvapem blíží, ozdobila jsem obrázky ledkami z Ikey a vypadá to prostě krásně! 

A co jste si poslední dobou oblíbili(y) vy?

U příštího Vánočního postu se těší,

Eve.h

Mohlo by se vám líbit

1 komentářů

  1. Ibišek je prostě NEJ, jsi šikovná, že jsi jej vzkřísila, to musím jedině obdivovat!
    Já jsem si poslední dobou nejvíc oblíbila malé jemné stříbrné náušnice, teď střídám dvoje. Předtím jsem byla spíš na výraznější šperky.
    Hezký advent ti přeju!

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images