A few snaps from a wedding / Pár fotek ze svatby

Hi everybody,

 last week me and my boyfriend were invited to a wedding. It took place quite far away from where we live so it was also a very nice road trip too. It wasn´t a typical wedding, it was more of a garden party with a ceremony at its beginning.  There were lots of food and when the band arrived there was also some karaoke. I would like to wish the newlyweds a lot of happiness and love in their life together and so that their beautiful relationship lasted forever. Weddings make me always sentimental, I just can´t help it. I guess I am at the age when it always somehow gets to me. Two people find each other and promise to one another to face everything that life will bring in future as one. What can I say... Well moving on...
 As I mentioned it was an outdoor wedding so it was necessary to wear elegant as well as practical clothes to stay warm. It looked that the weather could be nice even in the north so I decided to wear my new pleated skirt for the first time. The mint t-shirt was a guarantee of comfort and my old leather jacket kept me warm. I don´t know what is your opinion on over sized t-shirts and cuts in general, but I just love them. It´s comfy when it´s warm and you can wear tank tops underneath it in winter. My only accessories were my new handbag and a feather necklace.

What about you and weddings? Do you also get emotional when you get to attend them?
What about you and pleated skirts? Like them, dislike them?

---

Ahojte,

 minulý týden jsme s přítelem opět účastnili svatby. Konala se až u Rychnova nad Kněžnou, takže jsme navíc měli i pěkný výlet. Snoubenci to pojali jako takovou velkou kalbu s nějakým tím obřadem na začátku. Celý den se hodovalo a když přijela kapela, která měla v repertoáru mimojiné i Terezku Kerndlovou (:D), došlo i na karaoke. Já novomanželům jen přeju, aby jim ten krásný vztah, co spolu mají, vydržel na celý zbytek života. Ze svateb jsem prostě vždycky na měkko, to se nedá... Asi už jsem holt ve věku, kdy mě tohleto začalo neskutečně dojímat. Dva lidi se najdou a navzájem si řeknou, že spolu chtějí čelit všemu, co jim v budoucnu život přinese. Co k tomu dodat... No nic, popjedem...
 Byla to venkovní svatba a tak bylo potřeba zvolit oblečení, které bude sice slavnostní, ale taky zahřeje. A že se počasí tvářilo, že by mohlo být i na severu pěkně, vytáhla jsem poprvé svoji novou skládanou modrou sukni. Pohodlí mi zajišťovalo mentolové tričko z H&M a koženková bunda zase zahřála. Já nevím, jak to máte s volnými střihy, které jsou poslední dobou tak v kurzu vy, ale mně to maximálně vyhovuje. Nic se na člověka nelepí a krásně to větrá, když je vedro a naopak se dá pohodlně vrstvit, když je zima. Jedinými doplňky byla nová kabelka a řetízek s peříčkem.

A co vy a svatby? Tak vás vždycky tak dostanou?
A co vy a skládané sukně? Líbí, nelíbí?



t-shirt, handbag / tričko, kabelka H&M
skirt / sukně Asos
jacket / bunda Topshop
fetaher necklace / náhrdelník s peříčkem I am
shoes / boty Street

Mohlo by se vám líbit

8 komentářů

  1. sukna ma nadhernu farbu a velmi ti pristane :)

    OdpovědětVymazat
  2. U rychnova? Tak to je ode me co by sutrem dohodil, tam jsem se dokonce narodila :-) A teda ta sukně má krásnou barvu,takové jsem si teď koupila šaty :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po cestě jsme míjeli směrovky na Choceň :) Myslela jsem na to, že asi někde poblíž bydlíš. Teda, na šaty v téhle barvě a tebe v nich se těším v nějakém outfitu ;)

      Vymazat
  3. Sukně vypadá moc hezky :) Už se těším, až budu ve věku, kdy se kolem mě taky začnou vdávat :)

    OdpovědětVymazat
  4. Sukně je krásná, taky bych si takovou pořídila, ale poslední roky jsem kalhotový typ a sukně nosím jen v létě na dovolené. Budu se muset po takové podívat :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jééé tak to jsi byla kousek :) Sukýnka je moc hezká, tenhle odstín modré naprosto zbožňuju!

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images