Blogerský piknik

Ahojte,

 jak jsem už psala na facebooku , omlouvám se za to ticho, co tu zavládlo a jsem ráda, že vám můžu dneska přinést alespoň krátkou reportáž ze včerejšího prvního pikniku brněnských blogerek.
 Jak už to tak bývá, po horkém týdnu přišel chladnější víkend a dopoledne to dokonce vypadalo na déšť. Nicméně (pravděpodobně díky našemu pozitivnímu myšlení) počasí vydrželo a my jsme se s Annelle , Bárou a Kristýnou usadily na (občasném) sluníčku v Lužáneckém parku. I na sluneční brýle to chvílemi bylo.
 Řeč přišla kromě blogování také na nově otevřené Reserved na České, internetové nakupování, svatby (protože jedna hodně folklórní probíhala pár metrů od nás) a tak prostě na všechno, co nás v tu chvíli napadlo. Kromě povídání jsme hojně ochutnávaly dobroty, co jsme si donesly. A že to byly velké dobroty, ilustruje nejlíp fakt, že se nám na konci hodně těžko zvedalo. Vítězkou o nejlepší baštu se po krátkém hlasování stala Anička a to za ty báječné kávové cupcaky, co můžete vidět na fotce. Výhrou jí byla poukázka do H&M, kterou jsme společně do soutěže věnovaly.
 Na závěr bych si jen lehce posteskla, že na ty naše brněnské akce chodí tak strašně málo lidí, ač je propagujeme seč můžeme a doufám, že se to bude do budoucna jenom zlepšovat.

Občerstvení


(zleva) Kristýna a Anička


Moje maličkost


Bára a její profi aparát


Anička a její zasloužená výhra


Mohlo by se vám líbit

2 komentářů

  1. Ty dobroty, co jste měly, vypadají lákavě, a všem vám to moc slušelo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě tak mrzí že nejsem z vašich končin. Jinak bych se moc ráda připojila.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images