Na sluníčku

Hi everyone,

 the weather has been just perfect recently. So I asked my great colleague to take some pictures of me outside finally. As you can see my outfit isn´t anything groundbreaking but I just couldn´t resist shooting outside in the sunlight. Sunny days give you a totally different vibe, especially when you buy a cup of coffee after lunch, sit down on a bench and simply enjoy it all together for a while. The weather also gave me lots of spring outfit ideas so I can´t wait to move all my clothes from my parents´ place and start wearing it as soon as possible. I am sick of all those winter jumpers.

What about you and spring sunny weather? Do you love it as much as I do too?


---

Ahojte,

 že se nám minulý týden udělalo tak krásně, tak jsem poprosila kolegyňku, aby mě vyblýskla konečně taky venku. Jak vidíte, outfit není nijak objevný, ale to sluníčko je prostě parádní. Okamžitě měl ten den úplně jiný náboj, obzvlášť pokud si člověk sedl po obědě s kafíčkem ven k našemu "vůbec ne uměle vypadajícímu" jezírku a v klídku si užil tu jarní pohodu. Už mě začínají napadat jarní kombinace a už jsem si i pořídila něco nového jarního na sebe, tak doufám, že to budu moct brzo odstěhovat od našich a naplno využít. To věčné balení do svetrů a džín už mě nebaví.

A jak vás baví to úžasné jaro venku? :)






Mohlo by se vám líbit

2 komentářů

  1. My teda v Praze máme pěknou kosu, ale jinak už se nemůžu dočkat přehození zimní výbavy za letní šatičky... Jen pneumatiky se mi vyměňovat nechce :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Evi, jako vždy ti to hrozně sluší, moc se mi líbí tvoje jednoduché elegantní "outfity" (to slovo je hrozné, ale taky nevím, jak jinak to nazvat). Doufám, že se brzo vrátí ty krásné slunečné dny :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images