At work during holidays / V práci přes svátky

Hi guys,

 even though most people have Christmas break I had to spend two days at work and I used the opportunity to wear a new fluffy jumper and new tights and take a picture of myself during lunch break. The weather breaks December temperature records every day but the jumper kept me warm for the whole day and on my way home. On the other hand the shoes weren´t such great idea... Pictures aren´t very good but I hope you´ll at least appreciate my effort.

What about you? Do you also have to wear new things as soon as possible?


---

Ahojte,

 jelikož jsem musela vzít dva dny práci, využila jsem v pátek příležitosti hned ke dvěma věcem. Vyzkoušet si nový huňatý svetr a nové punčocháče a vyfotit se v té parádě v průběhu polední přestávky. Máme sice na prosinec rekordně vysoké teploty, ale i tak mě svetřík pěkně hřál celou šichtu i po cestě domů. Ty kotníkové boty, pravda, to už byla trochu horší volba... Fotky nejsou moc kvalitní, byla to samospoušť z parapetu, ale snad aspoň oceníte snahu.

A co vy? Taky si všechno nové musíte hned na sebe namašlit?


 dress, jumper, tights / šaty, svetr, punčocháče H&M
shoes / boty Street
necklace / řetízek I am

Mohlo by se vám líbit

3 komentářů

  1. Svetr se mi fakt líbí. A jsem taky ráda, že ještě někdo používá slovo "namašlit"! :-D Pěkný zbytek roku a do toho nového hlavně hodně zdraví a úspěchů ve všem! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezký svetřík, Evi, pěkně to tam v té práci zdobíš :-) Namašlit? To jsem nikdy neslyšela - ty jsi prostě odborník v rozšiřování slovní zásoby :-)))

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna jsem nad tím dneska přemýšlela, že každej po svátcích přijde v novým a já si to vždycky syslím na později.. Ani nevím proč.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images