Scarf and trenchcoat

Zdravím vás,

 doufám, že jste si všichni užili příjemný víkend, odpočinuli jste si a jste připravení na to zítřejší peklo jménem pondělí. Mrzí mě, že mám vždycky čas ozvat se vám až v neděli večer, ale celý týden u mě obvykle pohltí práce a taky snaha domluvit se na nějakém bydlení. Je to pro mě všechno bohužel trochu psychicky náročnější a tak už mi pak nezbývá moc kreativních sil k vymýšlení nějakých nápaditých kombinací. 
 Byla tu taky otázka, kde vlastně pracuju. Pracuju na oddělení lidských zdrojů, což je sice úplně mimo můj obor, ale jsem ráda, že si vydělám nějakou korunu a hlavně za ten krátký termín, kdy jsem práci hledala. Protože co si budeme povídat situace na trhu práce není zrovna nejrůžovější, a my čerství absolventi už to teprve nemáme lehké.
 Tak jsem se rozhodla ukázat vám alespoň přibližně místo, kde pracuju. Kolegyňka mě vyfotila u nás ve Spielberk office centre a to, že mám na sobě svůj milovaný áčkový trenčkot a novou šálu je jen pěkná náhoda.



V sobotu jsme se mým milým vypravili na tradiční závod veteránů ke Kociánce a musím říct, že jsem byla unašená. Stará krásně opravená vozítka připomínající dávno zašlou éru naondulovaných mikád, špiček na cigarety a mužů, kteří jednali pouze podle zásad gentlemana. Bylo to jako bych se octla ve Velkém Gatsbym nebo Četnických humoreskách. A to by bylo, abych se s aspoň jednou z těch krásek nevyfotila... Prostě parádní akce!

coat, jeans, handbag / kabát, džíny, taška H&M
scarf / šála New Yorker
shoes / botky street

A jaký byl váš víkend?

Mohlo by se vám líbit

5 komentářů

  1. Koukám, že už jsi přešla na podzimní hadříky, které ti mimochodem moc sluší! :) šálka je super, musím svůj šatník také nějakou podobnou vybavit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to pristane, hlavne ten šál je super :)

    LeroseP

    OdpovědětVymazat
  3. u nas bola prehliadka veteranov pred dvoma tyzdnami a wow uzasne auticka§


    Inak posledny tyzden super BIELENDA giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/09/bielenda-super-mega-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Ta šála je fakt super! Hned to celé vypadá jinak. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Evi, moc ráda jsem nakoukla k místu, kde pracuješ. A ještě než jsem si podrobně přečetla text, myslela jsem si, že na poslední fotce je auto, ve kterém do práce jezdíš. :-D
    Měj se moc hezky, krásko.
    Vivi

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images