New in

Hi everyone,

 I promised you to show what I bought last week when I went shopping with my friend so here it goes. I didn´t buy many things because I really have to save but what I did buy is more than useful. I bought a pair of sunglasses with a nude frame and ballerina shoes in the same color. The sunglasses are from Anne Christine and the shoes I bought in Deichmann. I wouldn´t have bought the shoes but I had been looking for something similar for a long time and when I tried them on and they actually fit me I took them. You see I have a long toes on my feet so it  almost equals a miracle when I find ballerina shoes which fit me. 

What was your latest purchase?

---

Ahojte,

slíbila jsem vám ukázat, co jsem si pořídila na nákupech v Olympii. Moc toho není, musím teď šetřit, ale oboje je víc než praktické. Koupila jsem si sluneční brýle s krémovými obroučkami a taky béžové balerínky. Brýlky jsou z Anne Christine a na botky jsem náhodou narazila v Deichmannovi. Nekoupila bych si je, ale už dlouho jsem po takových pokukovala na votočvohozu a tak různě, a když jsem na ně narazila ve velikosti 40 a náhodou mi byly, tak jsem je tam prostě nemohla nechat. Jen abyste pochopili, mám hrozně dlouhé palce na nohou, tak se rovná téměř zázraku, když mi nějaké balerníky sedí. Brýle jsem koupila, protože pilotky, které mám, se k šatům a sukním moc nehodí, tak to chtělo něco jemnějšího. 
 Pokud můžu nabídnout výsledky svého skromného pozorování v obchodech, pak pro cokoliv barevného zajděte buď do H&M nebo New Yorkeru a krajku, tu najdete téměř všude. Taky se všude prodávají letní slaměné kloboučky a většina obchodů taky zahájila prodej plavek. Já sama se chystám právě do New Yorkeru pro zelené kraťásky, až zase trochu něco našteřím.

A na co máte spadeno vy?




Mohlo by se vám líbit

9 komentářů

  1. Moc hezké doplňky, které určitě budou pěknou tečkou všech jarních kombinací :-) Balerínky vypadají tak jemně, žensky, ať se hezky nosí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. To s těmi balerínami dokážu pochopit, taky jsem žádný nemohla sehnat,nesedí mi jen tak něco...Nakonec jsem sehnala v ann christine černé. ty tvoje jsou moc pěkný

    OdpovědětVymazat
  3. love the sunnies! <3
    http://namelessfashionblog.blogspot.it/
    http://www.facebook.com/NamelessFashionBlog

    OdpovědětVymazat
  4. ty balerínky jsou úžasné!! :)

    jinak ti chci představit svůj nový blog, na který jsem se musela přestěhovat kvůli problémům s blogger.cz a doufám, že se opět staneš pravidelným čtenářem.. :)

    Život malé Marti

    OdpovědětVymazat
  5. jeej mame uplne rovnake balerinky,a dakujem :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc krásné doplňky :-) úplně je vidím k nějakému krajkovému tričku..Budeš veliká kočka :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Evi, udělala jsi si radost krásnými věcmi, brýle vypadají jako super retro a balerínky, ty nezklamou nikdy. Já si rozhodně pořídím do sbírky několik dalších slunečních brýlí, nějaké barevné pareo a aspoň dva slamáčky ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  8. Úchvatné balerínky! Já už mám tak dlouho úsporný režim, že se časem chystám snad úplně na všechno.:-D

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images