Michelle Williams

Since I keep trying to learn, and I´d like to emphasise the word "trying" because often it stays at it, there´s nothing much happening here on my blog. I have my last state exam in two weeks and I´d like to pass it so I hope you´ll be patient with me.
 I think today´s post lady needs no introduction. She became well known thanks to Dawson´s creek and I personally liked her character the most. She was always herself and somewaht quirky and original, not like that sweet little Joey Potter. God I think I´ll never like Katie Holmes just because she played her. Michelle´s biggest accomplishment in acting yet is probably the role of Marilyn Monroe.
 She has a seven-year-old daughter Matilda with Heath Ledger who tragically died in 2008. Matilda is a total reflection of her dad, don´t you think? Btw I liked Heath as well and I´m always sad when I think of his passing.
 In fashion Michelle sometimes makes some mistakes but honestly which one uf us don´t... I just can´t stop admiring her short haircut. I remember the shock when she did it but  then I had to admit it was a good thing to do and she looks really good and very original.

What do you think?

---

Jelikož se opravdu snažím učit, podotýkám že se jen snažím, protože dost často se ta moje snaha míjí účinkem, moc se toho tady na blogu neděje. Holt státnice nejsou žádný špás, tak doufám, že budete mít se mnou trpělivost.
Myslím, že hrdinku dnešního postu nemusím dlouho představovat. U nás se proslavila hlavně díky seriálu pro náctileté Dawsonův svět. Já osobně jsem postavu Jen měla nejradši. Byla prostě svá a ne jak ta potrefená Joey Potterová, díky které nemůžu Katie Holmes přijít na jméno. Jejím asi největším dosavadním hereckým počinem byla role Marilyn Monroe.
 S hercem Heathem Ledgerem, mým velkým oblíbencem, má sedmiletou holčičku Matildu, která je mu neskutečně podobná.
 Co se týče módy, občas šlápne vedle, ale přiznejme si, která z nás ne... A já prostě nemůžu dostatečně obdivovat ten její krátký sestřih. Pamatuju si, že to byl šok, když si ostříhala vlasy takhle nakrátko, ale neskutečně prokoukla a je z ní prostě šmrncovní baba!

Jak se líbí vám?








Mohlo by se vám líbit

9 komentářů

  1. Amazing!

    www.DeluxeFashionista.com

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Evičko, musím souhlasit! Tahle dáma má šmrnc, ty její krátké vlásky jsou naprosto božácké! :) Hrozně se mi líbí, je svá a přes to, co všechno si prožila, tak je stále usměvavá :) A musím souhlasit, dcera jak kdyby Heathovi z oka vypadla! ;)

    OdpovědětVymazat
  3. P.S. Držím palečky ke státnicím, pak mi určitě napiš, kdy přesně je máš, ať na Tebe můžu myslet! :*

    OdpovědětVymazat
  4. Na první fotce jí to sluší, jinak se nemůžu zbavit dojmu, že ty delší vlasy byly lepší. Celkově tuhle herečku moc nemusím, podle mě má takový tupý výraz. Zkrátka, každému se líbí někdo jiný, no. Každopádně Heathovo dcerka se nezapře. Evičko, hodně štěstí u státnic. Já už to mám rok za sebou, ale jestli si něco dokážu úplně přesně vybavit, tak je to ten hrozný stres a chvilková bezmoc. Ale za tu euforii, když to má člověk za sebou a je "hvězda", to stojí. Drž se!;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ona je jedna z mála, u které se mi více líbí ty krátký vlasy. V těch dlouhých mi přišla jako taková tuctová blondýna, ale tak jak to má teď, jí to neskutečně sluší :). Ta první fotka je naprosto dokonalá

    OdpovědětVymazat
  6. Hello dear!

    Love short hair!! To bad I look so baaad in it, tried it but hahahaha it's just bad ;)

    Oh your welcome, I'm learning something new about Norway all the time, even if we (Sweden and Norway) are pretty similar - we have our differences :))


    Take care <33
    xx

    Johanna, Sweden
    ART FASHION

    OdpovědětVymazat
  7. hi my dear!

    nice blog!
    would you want to follow each other?

    and i wanted to invite you to participate in my new giveaway!
    you can win a steve madden bag in neon green:
    strangeness-and-charms.com/2013/05/giveaway-stylefruits.html

    also check out my blogpresentation campaign:
    strangeness-and-charms.com/2013/05/the-best-of-blogs-june.html

    x
    dahi ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Hmm, tie krátke šaty sú krásne. :)

    http://dream-with-patty.blogspot.sk/2013/06/prva-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images