Trench and striped tee / Trenčkot + pruhované tríčo

Hi everyone,

it´s got a little colder but there are trees in bloom in the city. I always look forward to this time of the year. Whatever bothers me at the time, it always makes me feel better when I look at those beautiful blossoms.
 Today I copied a combination from the Parisian chic book and I wore comfy jeans, striped t-shirt and my beloved trenchcoat. I simply must agree with Inés de la Fressange who wrote the book that trenchocoat is timeless and absolutely unparalleled piece which gives a hint of style and elegance to any outfit and it doesn´t have to be a Burberry one. I felt million dollars worth even though I barely made some money today.

What about you? Do you have any iconic item in your wardrobe in which you feel like Audrey Hepburn or any other famous lady?

---

Pěkný úterní večer,

 venku se nám trošku ochladilo, ale v Brně už kvetou stromy. Každý rok se na tenhle čas těším a ať už mě tou dobou trápí cokoliv, při pohledu na rozkvetlý strom nebo keř vždycky pookřeju.
 Dneska jsem tak trochu kopírovala "francouzskou knížku" a šupla do pohodlných džín, pruhovaného trička a milovaného trenčkotu. Musím s Inés de la Fressange souhlasit, že trenčkot je prostě nadčasový a absolutně bezkonkurenční kousek, který dodá nádech elegance a stylu skoro každé kombinaci a nemusí být zrovna od Burberry s tou legendární podšívkou. Cítila jsem se celou dobu opravdu miliónově i přesto, že jsem dneska na doučkách vydělala sotva nějaké ty chechtáky.

A co vy? Máte v šatníku nějaký, byť jen třeba z vašeho pohledu, ikonický kousek, ve kterém se cítíte jako Audrey Hepburn nebo jiná slavná krasavice?

tee / triko New Yorker
jeans / džíny Tally Weijl
trench / trenčkot H&M
shoes / botky Street

Mohlo by se vám líbit

6 komentářů

  1. Odpovědi
    1. Ooo děkuji, Kamilko. Kdybys mě tak viděla doma v teplákách :D

      Vymazat
  2. When I put on red lipstick I feel like Julia Roberts in pretty woman ;)))
    xx

    Johanna, Sweden
    ART FASHION

    OdpovědětVymazat
  3. pěkné, jsi přesně typ na světlejší barvy, sedí ti k vlasům!

    OdpovědětVymazat
  4. u know that I am addicted to stripes!
    http://namelessfashionblog.blogspot.it/
    http://www.facebook.com/NamelessFashionBlog

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images