Spring has finally arrived / Konečně je tu jaro

Hello everbody,

 I don´t know what´s the weather like in your corners of the world but here in the Czech republic it´s spring finally and I couldn´t be any happier. You see I just love the time of the year when I can take off all those layers of clothes, everything gets green outside, parks come alive once again and restaurants start building their outside seatings.
 Since it had been such wonderful weather from the last weekend on Tuesday I set out to the city to teach English and to my bikram yoga lesson all dressed up in colors. I just switched plum tights for nude ones, so please don´t notice it too much. I also made a small stop in H&M and brought a little something from there but let´s talk about it tomorrow.
What about you? Are you this happy too when spring comes?

xoxo Eve.h

---

Pěkný čtvrtek všem,

 hned začnu obligátní otázkou: Jak se vám líbí to počasí? Já jsem absolutně nadšená. Jenom to možná chtělo trochu pozvolnější přechod, ale jinak naprostá paráda. Mám to hrozně ráda, když se venku konečně rozjaří, můžu odložit všechny ty tlusté vrstvy oblečení, konečně je všude zeleno, parky zase ožijí a restaurace otevřou venkovní zahrádky.
 A že je už od víkendu tak krásně, vypravila jsem se v úterý učit a na svoji pravidelnou dávku bikram jógy v kraťáskách a barevných svršcích. Jenom švestkové punčocháče jsem nakonec vyměnila za tělové, tak toho si, prosím moc nevšímejte. A že jsem už byla ve městě, zastavila jsem se pro něco malého v H&M, ale o tom třebas až zítra.
Kromě jiných fajn věcí za poslední dva dny jsem taky včera narazila na Lucku , tímto jí ještě jednou moc zdravím ;)
Mějte dneska fajn slunečný den.

Vaše Eve.h

tee, cardigan / tričko, svetřík C&A
shorts / kraťásky votocvohoz.cz
sneakers / tenisky Deichmann
bracelet, sun glasses / náramek, sluneční brýle Anne Christine
earrings / naušnice Factory fashion market  

Mohlo by se vám líbit

4 komentářů

  1. Krásně jarně barevná, Evi :-) Počasí je naprostá paráda, přesně jak říkáš - posedět na venkovní zahrádce u kafe nebo čeho jiného je prostě bezva :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem taky nadšená, že je krásně teplo, hned má člověk lepší náladu :-) Moc se mi líbí tvoje kombinace modré a růžové :-)

    OdpovědětVymazat
  3. po tak dlhej a zamračenej zime ...je to ako pohladenie na duši ...mimochodom tá modra ti vážne sekne

    OdpovědětVymazat
  4. It's lovely that the spring finally has arrived!
    Once again I must say - I love your hair color!!! Very beautiful <33
    xx

    Johanna, Sweden
    ART FASHION

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images