Pastel one / Pastelka

Hello guys,

 I´m sorry about that a few day pause here. Firefox had decided to be stubborn and didn´t want to add any pictures here. I´ve managed to convince it otherwise just today.
 When you´re in the process of writing a diploma thesis or essay or any other nonsense for school (and I´m sure many of you know this more than you´d like) you just have to have at least a day of relaxation and rest only for yourselves. That´s why I set out to my hairdresser´s on Thursday wearing these great pastel colours and jean shorts. I enjoyed the day a lot. First some girl time at the beauty salon and then a short walk in the city. Like I´ve written many times I love this time of the year. The only thing I don´t like about it are all the homeless people in the city who just are more visible somehow.
Please, don´t notice my "before" hair. It was really awful.
An interesting thing on this outfit is the pearl necklace. Zoom in maybe, I think it´s not very transparent in the picture. I found it in an old jewellery box which my sister who doesn´t live with us anymore for quite some time now left here. Who says you can´t discover true treasures at home, right?

How do you relax in times like this?

---

Ahojte,

 omlouvám se za několikadenní pauzu, ale firefox se rozhodl, že mi uštědří lekci a nebude chtít nahrávat fotky. Zadařilo se až dneska.
 Když se píše diplomka nebo jiná chujovina do školy (a jsem si jístá, že hromada z vás to zná líp, než byste chtěli), člověk si prostě musí orazit a udělat si den čistě pro sebe. A tak jsem se ve čtvrtek vypravila ke kadeřnici v pastelových barvičkách a džínových kraťáscích. Ten čtvrteční poklidný výlet do města jsem si moc užila. Nejdřív fajn holčičí čas v salónu a potom krátká procházka městem. Jak už jsem psala, mám tenhle kousíček roku hrozně ráda. Jediné, co ten dojem kazí, jsou všudypřítomní bezdomovci. Prosím, moc si nevšímejte těch vlasů "před". Už to byl fakt děs.
 Jedna zajímavost na téhle kombinaci je perličkový náhrdelník. Kdyžtak přibližte, není moc vidět. Našla jsem ho ve staré krabičce na šperky mojí starší sestry, která už s námi nějaký ten rok nebydlí. A pak že se doma nedají najít poklady....

A co vy? Jak relaxujete, když už vám škola přerůstá přes hlavu?



t-shirt, shorts / tričko, kraťásky H&M
cardigan / svetřík C&A
shoes / botky Street
handbag / kabelka Anne Christine
necklace / náhrdelník found at home / domácí objev

Mohlo by se vám líbit

10 komentářů

  1. Slečno pastelko, tahle barva Ti fakt neskutečně sekne! :-) A s vyčesanými vlasy se mi náhodou vážně líbíš, vynikne tak tvůj hezký obličej :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Terinko, a tím spíš, že si myslíš, že mám hezký obličej. Milému se s vyčesanýma vlasama vůbec nelíbím.

      Vymazat
  2. Pastelky ti sluší a náhrdelník je moc pěkný. :)
    Mně už škola přes hlavu nepřerůstá, ale na vyčištění hlavy je pro mě super běhání a cvičení, prostě pohyb. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Evi, mám slabost pro kraťasy kombinované s punčochami, takže si tu vrním blahem a tleskám nadšením. Teri má naprostou pravdu, vyčesané vlasy ti moc sluší, tvůj milý se s nimi bude muset smířit ;-).

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásné!!! pastelové barvičky zbožňuju a tobě moc sluší!
    Style Without Limits

    OdpovědětVymazat
  5. mě když škola přeroste přes hlavu, tak začnu stávkovat a prostě se jeden den flákám a relaxuju :-)... moc ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  6. pastelové farby ti strašne pristanú :)

    OdpovědětVymazat
  7. Všem vám moc děkuju, jste ty nejhodnější čtenářky ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Hello Eve!

    Sounds like a great day! I like your outfit - it's sweet and comfy! Can't really see the necklace but it sounds pretty :)
    Hairdresser sounds like a good thing to do - I actually use to travel home to my mom for a day when school was really hard. She always got me calm :)))
    We also have a lots of homeless people in Oslo - it's so sad :(((

    Hahah! Me to, I have never been a big fan of pink but now when I'm a bit older I have started to like it - but only some shades of pink.
    Glad you like the necklace - have been looking for something like it for a while :)
    Take care!
    xx

    Johanna, Sweden
    ART FASHION

    OdpovědětVymazat
  9. Pastel colors are perfect for spring!
    http://namelessfashionblog.blogspot.it/
    http://www.facebook.com/NamelessFashionBlog

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images