Friday celebration

Hi guys,

on Friday we went to the restaurant for a big family dinner. It was one of my family member´s birthday and it was quite important that´s why all my family gathered to celebrate it. We had great meals, we were drinking excellent Moravian wine, ate home-made wedding cookies and spent the whole evening there. I´m sorry I can´t show you any pictures from the party but I´m sure you understand I protect my family´s privacy. I at least had some pictures of myself taken at home. It was raining and even though it was warm it was quite impossible to shoot outside.
 I would also like to show you a picture from Saturday. I´m sure you´ve noticed I´m trying to call spring with skirts as much as I can and that I have somewhat pink period. So on Saturday I put on a sweet sweet combination of pink tee and lace skirt and went to my boyfriend´s place. He can walk with crutches but he´s totally helpless you know. Well I´m sure you know men and I don´t have to say anything more. 
I believe you had a lovely weekend and that you are relaxed and ready for anything you have planned for tomorrow.
xx Eve.h

Ahojte,

 jeden z členů naší rodiny slavil významné jubileum a tak jsme se v pátek vypravili s celou rodinou do restaurace na večeři. Dali jsme si výborné jídlo, každý podle svého výběru a při popíjení výborného vína ze Zaječí a konzumaci domácích svatebních koláčků jsme tam vydrželi až do půlnoci. Omlouvám se, že nemám žádné fotky přímo z oslavy, ale jistě chápete, že chráním soukromí rodičů a příbuzných. Nechala jsem se alespoň vyfotit u nás doma, zčásti taky proto, že venku pršelo a přesto, že nebyla moc zima, fotit se tam prostě nedalo.
 Přidávám taky jednu fotku ze soboty. Jistě jste si všimli, že se snažím jaro provokovat jaro sukněmi, jak to jde a strašně chci věřit předpovědi, že by příští týden mělo být až 15°C a taky, že u mě naplno propukla růžová mánie. Včera jsem totiž opětovně zvolila slaďoučkou slaďoučkou kombinaci růžového trička a krajkové sukně a odjela jsem dělat otrůčka příteli, který už sice pajdá venku o berlích, ale jinak je chudáček samozřejmě úplně bezmocný. Však ty mužské určitě znáte samy, co vám budu povídat.
Doufám, že jste měly či měli příjemný víkend a že ať už vás zítra čeká cokoliv, vrhnete se na to řádně odpočatí.

Vaše Eve.h

tee / tričko C&A
cardigan, belt / svetřík, pásek Topshop
skirt / sukně H&M

tee / tričko Anne Christine
skirt / sukně Promod
cardigan / svetřík H&M
pearl necklace / perličky Tally Weijl

Mohlo by se vám líbit

9 komentářů

  1. Já bych teď nějakého otrůčka taky uvítala, nechceš přijet, Evičko? :D Já už se nemůžu dočkat, až konečně začne být tepleji a hlavně! až začne svítit sluníčko! Já z toho mám akorát nervy :-/ Jinak ti to moc moc moc sluší! Sukýnky nos dál, máš v nich krásný nohy! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozkaz, Klárko, hned jak se oteplí, nehodlám chodit v ničem jiném ;)

      Vymazat
  2. no ono ja som mimo co sa tyka cien na sr/cr :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevadí :D Já se ti to pokusím vždycky vyjádřit nějak v Eurech či librách ;)

      Vymazat
  3. inak curaprox mi odporucala zubarka tiez ale nejak mi to necistilo zuby:(

    OdpovědětVymazat
  4. Ta sukně na druhé fotce je moc pěkná :))

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Evi, nevím, jestli se sukněmi vyprovokuješ jaro, ale všechny komejdoucí, když kráčíš městem, vyprovokuješ určitě. Moc moc ti to sluší!

    OdpovědětVymazat
  6. Those two looks are both cute but my fav is the one with the lace skirt! so girly!
    http://namelessfashionblog.blogspot.it/
    http://www.facebook.com/NamelessFashionBlog

    OdpovědětVymazat
  7. Moc ti to sluší a ta bílá krajková sukně je skvělá!

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images