Discovering new colors / Objevuju nové barvy

Nice Friday everyone,

 today I´d like to continue where I left of in the last post. I had always thought that I only look good in certain colors and hated all others. When I was younger I only wore black and blue because I thought I couldn´t wear pastel or bright colors because I wouldn´t look good in them or I would be invisible in them. But now I´m discovering all the pastel or bright vibrant colors. You can see it the best on my growing preference of pink. Which is remarkable because I always hated it. I guess it´s the spring what´s making the change in me. At least the world is a little more colorful.
 Yesterday (regarding the soft and light colors) I tried this gray tee in H&M and I think I´ll get one like this because I felt so good in it. Also I liked a green one there, the color was something between green and mint so we´ll see if my wardrobe welcomes new arrivals next week.
What about you? Are you wearing things or colors you would never wear before?
PS: I´m sorry about my face in the picture. I just don´t know how to smile when I shoot with my phone.
xx Eve.h
---

Pěkný pátek všem,

 ráda bych dneska navázala na poslední post. Nevím, jak vy, ale já jsem měla vždycky zafixované, že mi sluší jen některé barvy a k jiným jsem měla přímo odpor. Když jsem byla mladší nosila jsem snad jen černou a modrou. Taky jsem si vždycky myslela, že mi světlé barvy nemůžou slušet a že v nich budu díky své světlé pleti prakticky neviditelná a poslední dobou objevuju tlumené pastelové i sytější barvy. Zvlášť moje vzrůstající obliba růžové to hezky dokazuje. Pořídila jsem si pudrově růžový svetřík, jestli si vzpomínáte, a taky teď růžovou nosím častěji přesto, že jsem ji odjakživa nesnášela. Asi to jaro, nebo co... Když se člověk přestne bát experimentovat, má pak ten svět aspoň trochu barevnější, co myslíte?
 Včera jsem si v H&M zkoušela tohle šedivé volné tričko a nejspíš si jedno takové pořídím. Cítila jsem se v něm opravdu dobře. Kromě toho mi tam taky padlo do oka jedno do zelena. Byla to barva něco mezi mint a zelenou, tak se uvidí, jestli budu mít ve skříni ještě nějaký další přírůstek.
A co vy a barvičky? Taky postupem času objevujete nové barvy a střihy, které byste na sebe dřív nevzali?
PS: Omlouvám se za výraz a la vyvoraná myš. Já se prostě při focení na mobil neumím tvářit.
To je od mě dneska všechno a přeju všem pohodový víkend ;)


Mohlo by se vám líbit

6 komentářů

  1. mám to stejně, taky jsem měla zafixované, že mi sluší jen nějaké barvy a jiné zase naopak, teď ale dávám šanci všem....teda až na červenou, ta mi (opravdu!:D) nesluší.
    Jinak to tričko vypadá moc dobře, líbí se mi ten střih :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle tričko se mi na Tobě, Evi, moc líbí, hlavně střihově, je to zase něco jiného a určitě bude univerzálním kouskem třeba ke kecám s nějakým barevnějším doplňkem :-) Ale jistě Ti určitě půjde skvěle i ta zelená :) A se zafixovanými barvami to mám stejně, dřív jsem nesnášela béžovou a teď ji mám tak ráda... A nebo světlé pastelové barvy, po těch se obhlížím obzvlášť teď z jara :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jaro je opravdu viník všeho :D Děkuju, Terezko ;)

      Vymazat
  3. jéj toto ti moc pristane ... i ked v sivej sa dosť strácaš ale ten strih je fajn lepšia by asi bola čierna moc by ti šla

    OdpovědětVymazat
  4. Jasný, člověk se mění zkušenostmi a věkem, já jsem poslední dobou ujetá na naprosto jednoduchý střih a kvalitní košile z dobrého materiálu, uplně stačí bílá barva, světle modrá.... prostě základ do šatníku. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hello Eve!
    Your welcome hun, we all need someone to remind us of it now and then!

    You look great!! Love this grey color <33

    State exam - sounds pretty ruff, I wish you the best of luck! <333

    Yes, it was a very relaxing walk - no power walk this time ;) Strawling is the best :D ! and yes, the sun is lovely <33
    Take care <333

    Johanna, Sweden
    ART FASHION

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images