Mini blogger meeting / Bloggerský minisraz

Hey everyone,

 yesterday I once again met Lucka and Terezka for a cup of coffee and while I was in the city I stopped by in CA and bought the cardigan I had fallen in love with on Thursday. Afterwards me and girls went to Jedna báseň, it´s a really nice non smoker café in the city center. I´m just sorry that though we have a group on facebook we were still so few. Anyway it was very nice and I´d like to thank to the girls for a great chat and company and to Lucka for showing me another pleasant café in the city center and taking pictures of me.

Ahojte,
 včera jsem se sešla s Luckou a s Terezkou v Brně. Po cestě jsem se stavila v CA pro ten svetřík, do kterého jsem se zamilovala ve čtvrtek. Zašly jsme do kavárny Jedna báseň, daly si kafíčko, poklábosily a trošku se pro vás vyfotily. Jen škoda, že přesto, že máme skupinu na facebooku tady, kde je poměrně dost lidí, nás bylo tentokrát ještě míň než v létě. Tak proto vyzývám vás, co jste z Brna či okolí a ještě nejste v naší skupině, přidejte se a třeba se příště budeme mít možnost vidět i s vámi. Určitě by to bylo fajn ;) Tímto ještě jednou děkuju holkám za fajn pokec a Lucce navíc za odhalení další příjemné brněnské kavárny a vyfocení.




Mohlo by se vám líbit

7 komentářů

  1. sraz závidím i přesto, že vás bylo málo, bylo to určitě parádní!
    a název kavárny je krásný :-)

    T.

    OdpovědětVymazat
  2. šmankote, ta fotka je zlo :D aspon, že tobě to tam sluší, evi :)

    OdpovědětVymazat
  3. To jste se sešly jenom ty, Lucka a Terka? Ou...já chtěla dojít, ale jela jsem pryč, a pěkně mě to štve :-( snad se zase brzo domluvíme na dalším srazu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, Eli. Ta naše skupia je nějaká prostě neaktivní :/

      Vymazat
  4. Já vám tak závidím! Hned bych s vámi šla, škoda že to mám tak daleko :( Moc vám to všem slušelo, kočky! :*

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images