Winter walk / Obrázky ze zimní procházky

Hello everybody,
 when it´s exam period, the weather is preferred to be nasty so that you wouldn´t be sorry you have to learn and stay in. But when it snows like this, it would be a shame to stay home and you just must go out at least for an hour or two and enjoy the freezing fresh air and cracking of the snow beneath your feet. I go out simply to stay alive during the period because not going is like committing a suicide. Outside you just let all the problems go and your brain gets a very good refresh. Also we fed ducks today, so you can do a good deed while on a walk. I think such a walk is just priceless and I would highly recommend it to all of you who are just crazy about not remembering something you keep learning over and over, who can´t sleep or who on the other side can see their school books even when you are asleep.
What about you? Do you like long walks or do you prefer some other kind of relax?
 
Pěkný pondělní večer všem,
 když je zkouškové, pak je lepší, pokud je venku hnusně, aby to jednomu nebylo líto. Když ale napadne takhle krásně sníh, je úplně hřích zůstat doma nad učením a člověk musí honem honem na ten mrazivý čerstvý vzduch a trochu si užít toho křupání pod nohama. Přiznám se, že já chodím ven čistě z pudu sebezáchovy. Nejít se provětrat, už by mi z toho učení asi hráblo a jsem nesmírně ráda, že tohle zkouškové už je (doufejme) poslední. Člověk venku pustí z hlavy i všelijaké starosti, se kterými by se jinak doma leda užíral a pěkně se okysličí mozek. Krom všech těchto nesporných výhod, jsme to navíc pojali jako dobrý skutek a zašli nakrmit kačeny nějakým tím starým pečivem. Myslím, že taková procházka je prostě k nezaplacení a pokud už vyšilujete, že si nepamatujete tu nebo onu poučku ze skript, nemůžete spát nebo naopak vidíte skripta před sebou i když spíte, vřele doporučuju!
A co vy? Chodíte relaxovat na čerstvý vzudch, nebo dáváte přednost jiné odpočinkové kúře?







Pořádná bunda, sněhule a nějaká ta čepice na hlavu, bez toho se to neobejde a prosím, to raději nekomentujte :D

Mohlo by se vám líbit

9 komentářů

  1. jej, tobě to slušelo! :) opravdu :)
    mám ráda takovou módu, i ostatní fotky se mi líbí - jen je mi z nich zima :(
    slíbila jsem propagaci, tak propaguju: http://nothing-about-all.blogspot.cz/2013/01/healthy-diet-yes-please.html

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem taky dneska už musela vypadnout od těch státnicových otázek ven nebo bych se zbláznila :-D A bylo tam krásně :-)

    OdpovědětVymazat
  3. procházky ve sněhu mám taky moc ráda, vždycky vezmu pejska...kdyby neměla červený obojek, tak ji v tom bílém ani nevidím :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jsi krásně zateplená:) Mně bohužel zkouškové narušuje práce, takže jsem ráda, že mám vůbec chvilku volného času. Venku je krásně a je škoda sedět se skripty doma zavřená, už bych to ráda měla za sebou.
    http://a-drop-of-style-from-brno.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. miluju zasněženou krajinu, tak chodím sebe a pesana vyvětrat ven :) moje čuba miluje sníh, tak si vždycky nejvíc odpočinu, když se na ní dívám jak ve sněhu dovádí :D z černýho mám najednou psa bílýho :D

    OdpovědětVymazat
  6. zimné prechádzky jednoducho milujem:o) A tebe to velmi pristane :)

    OdpovědětVymazat
  7. já se taky chodím procházet, nejčastěji teda se psem, bez lidí, abych nemusela mluvit :D a když nemůžu na procházku-fakt mě tlačí čas, často větrám :D zkouškový je zabiják.

    OdpovědětVymazat
  8. Hello Eve!

    Oh! I really do love winter shots :)! Sounds like a great day, and I agree... it's hard to stay inside when it looks as beautiful as this outside :) But of course the best part is after when you can snuggling up on the couch, Blankie on your lap and a cup of tea in hand ;)

    The trip to Gran Canaria is first in april - but I will take a lots of photos :D
    xx

    Johanna, Sweden
    ART FASHION

    OdpovědětVymazat
  9. krása, miluju procházky zimní zasněženou krajinou:)) taky se s přítelem takto odreagováváme...protože to by jednomu brzy kvoklo, pořád sedět jen doma...a jeslti máš obavy o svůj vycházkový outfit, měla bys vidět ty moje:DD

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images