Christmas presents / Vánoční dárečky

Baby Jesus (as we call the one who brings presents here) was very generous and kind to me once more which makes me doubt if I deserve it since I´m not such a diligent student I used to be and I´m not particularly hardworking anywhere else either. Well thank you, baby Jesus anyway. These gifts are just perfect. And here they are:

Ježíšek byl ke mně letos zase štědrý až si říkám, jestli si to ještě pořád zasloužím, neboť moje studijní disciplína upadá každým rokem víc a víc a že bych vyvíjela píli někde jinde se taky říct nedá. Nicméně je Ježíšek opravdu geniální a za dárky jsem mu moc vděčná a tady jsou:




I´d wanted a lace insert blouse for some time and I got it together with this adorable one shoulder striped tee.

Kraječkovou halenku už jsem si dlouho přála a Ježíšek mi ji nadělil společně s tímhle námořnickým skvostem na jedno rameno.


This berret was kind of a funny gift because I bought my cousin (who gave the berret to me) exactly the same thing. I can´t wait to wear these lovely knittens. There´s a fleece lining inside them.

Baretka byla takový vtipný dárek. Dostala jsem ji od sestřenky, se kterou jsme si nevědomky nadělily úplně to samé a palčáčky jsou úžasně teplounké. Mají všitou fleecovou podšívku.


Baby Jesus knows exactly my parfum favourites and gave me my beloved Kate Moss with a body milk of the same scent. I also got some bijou.

Ježíšek už naprosto dokonale zná moje voňavkové chutě a nadělil mi moji oblíbenou Kate Moss v balení s tělovým mlékem. Taky jsem obdržela nějakou tu bižu v podobě plíškového zlatého řetízku.


Of course what´s Christmas without books. Mansfield manor by Jane Austen and a Courage to dream by an American author who I don´t know. It´ll be some kind of romance I think. We´ll see. And of course a diary; that´s a necessity for the next year´s tasks, don´t you think?

Ani nějaké ty knížky nemohly chybět - Mansfieldské panství od Jane Austenové za klasiku a Odvaha snít; podle popisu takový románek/slaďárnička trochu, ale zkusíme a uvidíme. Konec roku se kvapem blíží takže nový diář na rok 2013 nemohl chybět.


Baby Jesus is a little cunning sometimes since he brought me an apron and a cookbook. Really have no idea what he wanted to say with these two...

Ježíšek je v mnohém taky veliký vtipálek a nadělil mi zástěru a kuchařku od mého oblíbeného Emanuela. Vůbec netuším, co tím chtěl jako říct....



The last but not least is this beautiful flash disk which I got from my boyfriend. Not only it has a large saving space, it´s also really pretty and sparkly.

A poslední tu máme krásnou kamínkovou flashku od mého milého. Je na 4 Giga a ještě navíc je tolik tolik krásná, no ne?

What did you get for Christmas? Were you happy with all your gifts?

A co jste dostali k Vánocům vy?

Mohlo by se vám líbit

9 komentářů

  1. Nádherné dárečky, ten diář je bezva :).

    OdpovědětVymazat
  2. evidentně jsi byla hodná :) krásné dárečky! s pílí se to třeba s novým rokem zlepší,co ty víš!
    já dostala k Vánocům samé důležité věci :D a hlavně silikonové formičky!!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké:))) já už jsem se taky "chlubila" na blogu:))) bílá halenečka je moc krásná, a ten diááář ten je! (já jsem si jako obvykle v nějakém záchvatu vybrala ten nejbarevnější široko daleko a stejně jako minulý rok pak ostatním závidím decentnější varianty:DDD

    OdpovědětVymazat
  4. ja som mala skoro všetky darčeky na mojom blogu vo videu (: ale aj ty si obdržala pekné darčeky

    www.blognats.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ježíšek ti moc pěkně nadělil :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tahle Kate Moss je moje nejoblíbenější vůně! Myslím, že jí žádná jiná jen tak nepřekoná...

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné dárečky, Evičko :-) obvzlášť ta první halenka s kraječkama, úplně Tě v ní vidím!

    OdpovědětVymazat
  8. :D kuchařku jsem obdržela také :D a to námořnické tričko - krása! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images