Christmas gifts tips for her / Tipy na vánoční dárky pro ni

Někteří z vás se ptali po tipech na vánoční dárky. Nuže tady jsou nějaké tipy pro dámy.

Socks are a classic gift and I wouldn´t really recommend to buy them for your partner if you want to stay in a relationship. But if you have a grandma who lives in a very cold appartment, likes watching tv in the evening and keeps saying she doesn´t want you to buy anything for her it´s a perfect choice.

Ponožky jsou dárek vpravdě klasický a dost otřepaný. Drahým polovičkám pak přímo nežádoucí, pokud chcete, aby s vámi vydržely. Nicméně pro babičku, která neustále zarputile tvrdí, že jí nic nemáme kupovat a která bydlí v bytě, kde není moc teplo, je to dárek přímo
 ideální. 

A classic berret is a perfect gift for your sister, friend, cousin or any other woman close to you who likes vintage style and you know about her she likes to wear something similar often... This one is a perfect fit for a member of my family...

Klasická flaušová baretka se hodí pro sestru, kamarádku, sestřenku, které se líbí vintage styl a jste si jistí tím, že baretky ráda a často nosí. Tahle starorůžová mi přišla extra pasující pro jednu členku mojí rodiny...



A diary is a very practical gift and almost everyone appreciates it. Even men when it comes to it. There are lots and lots of designs and sizes available.

Diář je takový vděčný dáreček, většinou se každému hodí. I mužům, pokud jsou to chorobní plánovači. Designů, velikostí a členění dnů je dneska v obchodech nepřeberné množství.





A scarf is another practical. You can give to either a woman or a man and show them this way that you care about their health and comfort.

Šálou, zvlášť pokud tenhle mráz vydrží do jara, taky většinou nikdo nepohrdne a dá se darovat i nějakému muži. Navíc mi přijde, že tak dáváte ostatním najevo, že vám záleží na jejich zdraví a pohodlí.







Another gift tips: a calendar, a parfum, a watch, cosmetics, a voucher (for a massage for example) or whatever makes the recipient of the gift happy :)

Další dárky: kalendář, vůně, hodinky, kosmetika, poukaz (na masáž např.) a nebo cokoliv jiného, co udělá dotyčné radost :)

Mohlo by se vám líbit

3 komentářů

  1. ten baret ma krasnou barvicku a ponozek neni nikdy dost, tyhle nosim nejradsi na spani:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  2. I'd like to receive these gifts! <3
    http://namelessfashionblog.blogspot.it/
    http://www.facebook.com/NamelessFashionBlog

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images