Red (russian) dress

Hi everyone, first of all I´d like to thank you all for coming here and commenting even when I don´t have time to do some new posts. I appreciate it very much. You are the best readers ;)
Anyway this is my Monday combo. It was still sunny and rather warm on Monday and I took out this dress bought in a local thrift store. I don´t know why but it reminds me of Russia somehow (maybe it´s the coulour or the pattern...) As you can see it´s quite a statement piece so I didn´t accesorize it.
Since Tuesday there has been quite a horrible weather here and today is the worst. Drizzling and foggy all day long. I really couldn´t concentrate at school. I believe you can imagine - Friday and this kind of weather... Just hopeless. My days are the same. School, work, school... I only go swimming and dancing once a week. My quite steady schedule was pleasantly disturbed though yesterday by meeting my theatre friends and I finally had a chance to taste macaroons. I also went to CA on Wednesday and it wouldn´t be me if I didn´t leave with somethnig so stay tuned I´ll show you everything tomorrow.
How was your week?
xx Eve.h

Ahojte, předně vám chci moc poděkovat, že můj blog navštěvujete a komentujete i když nemám čas a nic nového nepřidávám. Moc mě to těší a vážím si toho. Jste prostě nejlepší ;) 
Tohleto je moje odvážná kombinace z pondělka, to ještě nad Brnem krásně svítilo sluníčko a bylo krásných 10°C. Vytáhla jsem ještě jednou svoje polobotky na podpatku a šatičky ze sekáče - říkám jim "ruská Máša" - nevím proč, prostě mi bůhví čím připomínají Rusko. Mají dost výrazný vzor, tak jsem to už ničím moc nedoplňovala.
 Večer a po zbytek týdne už to ale s počasím bohužel byla jiná písnička a dneska to sychravé podzimní počasí nepřálo vůbec ničemu a koncentraci ve škole ze všeho nejmíň. Moje dny jsou prakticky pořád stejné. Škola, práce, škola... Semtam nějaká ta pohybová aktivita, ale jinak naprostá šeď, nuda a otrava a většinou jsem ráda, že se večer zastavím. Včera můj zajetý program aspoň příjemně nabořil sraz s holkama a konečně jsem taky měla možnost ochutnat ony legendární makronky. Ve středu jsem se stavila na výzvědy v CA a s prázdnou jsem rozhodně neodešla. Tak zůstaňte na příjmu. O tom všem až zítra.
A jaký byl váš týden?
Vaše Eve.h


And with a a coat to keep me warm / A nahoru s kabátkem


coat /kabát Topshop
dress / šaty Thrift store /Sekáč
tights / punčocháče Brno haberdashery / brněnská galanterka
shoes / botky Deichmann
scarf / šála really old one / hodně hodně stará


Mohlo by se vám líbit

12 komentářů

  1. Jééé, ruské šatičky Ti moc sluší, Evi :-) A moc se mi líbí, jak vykukují z kabátu, ladí s šálou a mají šmrnc :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Šaty sú veľmi pekné ;))

    OdpovědětVymazat
  3. Beautiful! Great photos and outfit! I really like your blog! :)

    Liberty Walk blog

    OdpovědětVymazat
  4. ty šatičky jsou krásné a moc ti seknou! :) koukám, že náš týden je velice podobný - jen u mě je to hlavně práce a pak až škola :/

    OdpovědětVymazat
  5. A jak chutnaly makronky:-)?
    Šatky jsou krásný, líbí se mi takovýhle originální vzory:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byly výborné, hodně nezvyklá chuť, ale super ;)

      Vymazat
  6. Máš krásné botky.. a krásné šatky.. takové pozitivní do tohoto ošlivého počasí :)

    Jinak bych tě ráda pozvala do svého kosmetického shopu www.outlet-madalen.cz

    /popř. se omlouvám za reklamu/
    :)

    OdpovědětVymazat
  7. Všem moc děkuju za komentáře ;)

    OdpovědětVymazat
  8. gorgeous colours... can't help but smile and think of summer sunshine :)

    OdpovědětVymazat
  9. Your outfit is really beautiful! I love the pattern and the colour of your dress! Your red scarf match perfectly!! Great combination! Chic and girly:)

    Hope you visit me on my blog
    fashionobsession-mieni.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images