Mikulov


Yesterday I went to Mikulov with my bf. He had to go there to the meeting of the association of firms and he had nobody else to go with him. During the meeting I did some stuff for school and in the evening we went to the hotel wine cellar. Southern Moravia is famous for its delicious wine. Unfortunately there was a lot of people so we couldn´t hear what the wine expert was saying. Anyway we love going to wine cellars.
What about you?

Včera mě povinnost milé přítelkyně alias doprovodu zavedla do Mikulova. Přítel se tam účastnil zasedání asociace firem a neměl s ním, kdo jet, tak jsem ho doprovodila já. Během nudného zasedání jsem udělala dost práce do školy a večer jsme si zašli do hotelového sklípku na ochutnávku vín a něco k snědku. Ochutnávka se bohužel moc nevydařila, protože someliéra skoro nikdo neposlouchal. Všichni se bavili spolu a tak ani my, co by nás byl výklad zajímal, jsme nic neslyšeli. Nicméně do sklípku na vínko, to my vždycky rádi.
A co vy?



tee /triko CA
skirt / sukně Promod
jumper / svetr Mango
shoes / botky - these / tyhle 

Mohlo by se vám líbit

4 komentářů

  1. Pálava je podle mě jedno z nejkrásnějších míst naší republiky:) v létě jsem tam byla na pár dní s přítelem a moc se nám tam líbilo, udělali jsme si výlet pěšky přes pálavu, a košt vínka jsme samozřejmě taky nemohli vynechat:)
    na té poslední fotce máš opravdu krásnou sukni:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to věřím, že to byla milá povinnost, do Mikulova se s Fílou taky chystáme vyrazit, protože vínko taky můžeme :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Znovu musím napsat, jak je suknička nádherná a krásně jsi ji sladila se zbytkem oblečení :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mikulov je super, moc se mi tam líbilo, byli jsme tam kdysi s manželem na výletě :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images