Factory fashion market November 12

Hi everyone, yesterday I stopped by Factory fashion market in Brno. Maybe it was because I only quickly browsed all stands or because there were lots of people or because I´m stressed out from school but it wasn´t as great as the last time I was there. Stands were pretty much the same as at the last market and they were a little sorted by the time I came there. At the Dara bags stand I only briefly looked at all these beautiful and rather expensive bags, sighed and continued to the next stand. There was also a very nice norway pattern scarf (you know deers and ornaments and so on). Even though I liked it I couldn´t buy it since it didn´t fit my price limit. But don´t worry I didn´t leave with empty hands. I bought cute and very original earrings at the Love music stand. They had really original and not very expensive things which I like very much. Unfortunately I don´t have any picture of me since there wasn´t much of a space to take some and I went pretty much alone anyway. Enjoy at least my small photo report instead. :)
PS: A nezapomeňte, že mě najdete i na votocvohoz

Ahojte, v pátek jsem se jen na otočku zastavila na Factory fashion marketu. Možná to bylo tím, že jsem tam šla večer a bylo tam všude přelidněno, možná tím, že jsem to tam opravdu proběhla jenom zběžně a nebo tím, že mám teď neustálý stres ze školy a nejsem schopná se na nic soustředit, ale neměla jsem ze zdejší atmosféry tak dobrý pocit jako posledně. Stánky byly víceméně stejné, jenom už trochu přebrané v některých místech. U stánku Dara bags jsem si zase posteskla nad krásou a cenou kabelek a u kruhových šál s norským vzorem zase nad tím, že můj včerejší limit byl 200,-, což bylo na šálku pochopitelně málo. Nebojte, s prázdnou jsem neodešla. Pořídila jsem si skvělé látkové pecičky u stánku Love music . Mají pobočky různě po republice a věci mají veskrze originální. Určitě navštivte minimálně jejich webovky. Žádnou fotku "mě" tentokrát nemám, protože opravdu nebylo moc kde fotit a byla jsem tam víceméně sama. Užijte si proto alespoň malou fotoreportáž :)
A co vy? Zastavili jste se tam taky (pokud jste z Brna či blízkého okolí)?





My new earrings / Moje nové naušničky


Mohlo by se vám líbit

13 komentářů

  1. Nevíš, kdo prodává ty věci na třetí fotce? Jinak hezké naušnice. Já jsem na takovéhle akci ještě nebyla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel, nemůžu si vzpomenout a ani nevím, jestli tam nějaký název měli.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. taky mám moc ráda citrusy :)
      ale pomeranče prostě vedou!

      Vymazat
  3. Fashion markets are always great places to go!
    Dear, you don't have to apologize if you make a long comment... on the contrary I really enjoy reading what you think <3 And as for the dresses, you will have to come to Italy when u get married!!!!!!
    http://namelessfashionblog.blogspot.it/
    http://www.facebook.com/NamelessFashionBlog

    OdpovědětVymazat
  4. Evi, tenhle design, to je úplně jiný kafe! Děkuju, že ses tak rychle vrátila k původní verzi blogu, teď už mi komentáře půjdou vložit hravě ;-). A konečně můžu říct, že se mi mooooc líbí všechny ty věcičky a mrzí mě, že jsi mě na tak kreativní akci nevzala s sebou ;-). Tak příště, jo? ;-)
    Krásný večer, Vivi

    OdpovědětVymazat
  5. Yes dear, the wedding preparation is going well, I'm actually looking for a DJ for the after dinner party!
    kisses
    http://namelessfashionblog.blogspot.it/
    http://www.facebook.com/NamelessFashionBlog

    OdpovědětVymazat
  6. FFM jsem tradičně nezmeškala, tuhle akci miluju. Pokud jste zmeškali tak brzy začíná FFM v Praze Holešovicích. Jako obvykle jsem neodešla s prázdnou, do mé sbírky přibyly troje náušnice a jedna brož. Njraději mám atelier Mate, odtud mám i dvoje nové náušnice, už se těším na další FFM.
    http://a-drop-of-style-from-brno.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. ty náušnice jsou bomba! a zrovna u stánku dara bags jsem zpovídala paní pro ten svůj reportážní výtvor :D

    OdpovědětVymazat
  8. whatta cool market!!thanx for ur lovely words..no time for fun dear..so u must have double fun at the weekend and thinking of me:) have a nice week darling!!kisses shara

    OdpovědětVymazat
  9. Já nejsem z Brna,což mě momentálně mrzí, protože to muselo být určitě super .-)

    OdpovědětVymazat
  10. Hi...nice blog and nice pictures...i follow you---i hope you come to visit my fashion blog! i'm waiting!
    Daniela
    www.apartoffashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images