My new swallow dress preview / Nové šatky jen tak na podívání

Hi everyone, I´m so sorry for not adding anything since Tuesday, but school has officially started and I´m busy. I always feel so hopeless at the beginning of every semestr. I get lost and feel so small facing all requests of teachers, homeworks, essays etc. Do you feel the same? On Wednesday I went to HM to pick a present for my friend and I left with a new swallow patterned dress. I know, I shouldn´t as I lost my job in the theatre but I just had to do something to feel a little better. Sugar was no help anymore unfortunately... :/ Here´s only a preview picture of the dress. Hopefully you´ll see me in it at the weekend. I´m going to a birthday party on Friday. :)

Ahojte, moc se omlouvám, že jsem o sobě od úterka nedala vědět, ale plnou vahou se na mě navalila škola. Já nevím, ale vždycky na začátku semestru mě přepadne otřesná melancholie, deprese a pocit beznaděje ze všech těch úkolů, seminárek a požadavků. Přijdu si proti nim úplně malinká. Taky to máte stejně? Ve středu jsem šla do HMka vybírat nějaký dárek pro kamarádku a odešla jsem se šatičkami s vlaštovkovým vzorem, který se mi poslední dobou hrozně líbí. Já vím,´jsem příšerná a fakt vím, že bych neměla nakupovat, když jsem na tom teď tak bídně, ale já jsem prostě potřebovala nějak zahnat ten smutek. Cukr už totiž nezabíral :/ Dávám sem jen fotečku pro představu. Zítra se v nich totiž chystám na oslavu narozenin, tak snad bude zajímavější post během víkendu :)


Mohlo by se vám líbit

9 komentářů

  1. Evi, přeji hodně pevných nervů a ať se brzy situace uklidní! Každopádně šatky Ti moc chválím, sama jsem se na ně taky několikrát mlsně dívala, ale jsem ráda, že je teď budu moct obdivovat alespoň na Tobě! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. I have the skirt in that very same print! LOVE LOVE LOVE!
    http://namelessfashionblog.blogspot.it/
    http://www.facebook.com/NamelessFashionBlog

    OdpovědětVymazat
  3. Nedávno jsem si koupila něco podobného, jen "halenku" a v tmavě modré a taky jsem se do toho potisku zamilovala! Z té školy si nic nedělej, já přesně vím jak se cítíš - po prvním týdnu jsem vážně litovala toho, že jsem na nějakou vysokou vůbec šla a že nikdy nemám šanci to zvládnout...ten druhý pocit mě ještě neopustil, ale když vím, že to tak mají i další, je mi trochu líp...tak mysli na to, že v tom nejsi sama! (a užívej si těhle nákupu)! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Holky, ve škole to nakonec nikdy není tak horký, jak to vypadá, nebojte :-) Na šaty jsem zvědavá, včera jsem si jich v HM nevšimla. Po potisku už taky nějakou dobu toužím, teď mají krásné v New Look, ale bojím se, aby se mi zas neztratil balík, 40 liber není tak málo :-(

    OdpovědětVymazat
  5. Hi doll...nice blog...what do you think to follow each other? I'll wait for you in my blog ^^
    have a nice week end ^^
    vendy

    new outfit post
    http://simplelifeve.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  6. sme si az napadne podobne v tomto :D inak v tych topankach sa chodi fakt super lepsie ako ostatnych na opatkoch co mam

    OdpovědětVymazat
  7. ten vzor na satach je velmi pekny!
    A pri príležitosti tretích narodenín môjho blogu ťa pozývam na historicky prvú giveaway:)
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/10/prva-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  8. oh gosh... sounds like there's been a lot happening. I feel the same way when I start a new project at work - like there's so much I don't know and I'm not sure how I'm ever going to learn it all. it will get better though... your dress is lovely - hope to see it on soon!

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadají moc hezky. :)
    Evi, nelam si hlavu s nákupy. Já si říkám, že bych taky neměla, ale stejně si každý měsíc nějakou radost udělám. Pravda, že poslední dobou utrácím spíš za věci do bytu a to to pak lítá, ale zase si říkám, že postel mi alespoň deset let vydrží. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images