My daily routine / Co celé dny dělám

Hey guys, I know it´s embarrassing to keep appologising about school but I´m truly occupied with it and with effort to make some money more than I would like to. I´m usually in Brno from morning to evening. There´s nobody to take pics of me in the morning and in the evening it doesn´t make sense to take photos because when I come to my bf´s place or home I´m exhausted and don´t look pretty at all. I want to show you places I spend the most time at so you would believe me.

Ahojte, už to bude trapné, když se vymluvím na školu, ale opravdu mě poslední měsíc cele zaměstnává, společně se snahou vydělat si nějakou tu korunu. Bývám v Brně obvykle od rána a padla mám až večer. Ráno mě bohužel nemá kdo vyfotit a večer, když přiletím ufuněná k příteli nebo domů už by byla hanba se fotit natož ty fotky pak publikovat, čili s módou je to teď hrozná krizovka. Nicméně, abyste mi věřili, že si nevymýšlím, ráda bych vám ukázala a popsala svoji denní rutinu, tedy obzvláště tu středčení a čtvrteční.

As you know I commute to Brno every day, which I´m more and more upset about and I´m just counting down my student days until I start making money and will be able to move there. So I spend a lot of time on various tram or bus stops.

Jak asi víte, dojíždím do Brna, což mě rok od roku štve víc a víc a už jen stříhám metr, kdy konečně dodělám školu a začnu vydělávat, abych se tam mohla přestěhovat za milým. Čili dost času strávím na zastávkách MHD.


The activity (well if you can call staring at screens at lecture halls and browsing through internet that) that occupies me the most is school of course. There´s just one quite cool debating seminar exception but most of the time I´m really bored there.

Aktivita, no jestli se tomu tak dá vůbec říkat, když jen sedíte v přednáškovce a tupě zíráte, která mě zaměstnává nejvíc je samozřejmě ta školní. Až na jednu výjimku v podobě vcelku debatního semináře, bohužel opravdu jen celé dny sedím v budově ESF Masarykovy uiverzity a poslouchám tam nějaké ty nesmysle o veřejných statcích, managementu a dalších podobných "zajímavostech".


After school you obviously need to eat something because thinking is such a tiring activty so between lectures and seminars I go to Rebio. It ´s a vegetarian restaurant which has a few local branches in Brno. The food is quite the same every day so I´ve started exploring some other restaurants with menus.

Nejen duchovní potravou živ je člověk a tak taky chodívám do Rebia na oběd. Kdo neznáte, je to vegetariánská restaurace a v Brně má několik poboček. Jen mi přijde, že je tam každé jídlo tak trochu na jedno brdo a tak jsem to začala trošku střídat i s jinými podniky, kde mají meníčka.


I´m usually at school in the afternoon too and afterwards I still do stuff for school with my classmates because we have many projects to work on this semestr. Then I try to work a little. I don´t work in the theatre anymore so it´s fully up to my diligence now. In the evening I´ve started to do some sport first to do something for my tangled body and second to clear my head. On Wednesday me and my bf go to swim and on Thursday I go to my beloved flirt dance lessons.
What about you? Does your daily routine kill you too?

Školu mívám i odpoledne a pak buď řeším se spolužáky projekty do různých předmětů a že jich máme letos opravdu požehnaně, nebo se snažím si něco málo vydělat. V divadle už nepracuju, tak to cele visí na mé píli. Večer se pak snažím aspoň trochu sportovat,a ybch narovnala pokroucené tělo a taky abych si vyčistila hlavu. S přítelem jsme začali chodit plavat a ve čtvrtek mám svůj milovaný flirt dance.
A co vy? Taky vás vaše denní rutina takhle zabíjí?

Mohlo by se vám líbit

3 komentářů

  1. Taky na tom nejsem s energií v posledních dnech nějak slavně, na rozdávání ji rozhodně nezbývá, ještě v takovém pošmurném počasí... Ale snažím se myslet na pozitiva, která čekají, i když někdy za rohem :-) Tak doufám, že i za Tvým rohem jsou :) A moc se mi líbí to večerní plavání, taky bych se zašla konečně zase po dlouhé době trochu mrsknout do bazénu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. To ja veľmi rada sedávam na zastávke mhd a pozorujem len tak ľudí :D a síce chodím ešte len na gympel a to už sa teraz cítim vyťažená, neviem čo budem robiť, keď pôjdem na VŠ :D Ale tak nejako to zvládnem, asi len treba mať vypracovaný dobrý systém :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to ma podrž :D som vôbec netušila, že chodíš na ESF, v tom prípade sme ehm....kolegyne :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images