Jak přežít podzimní (školní) chmury

Moje milé čtenářky,
 opravdu se mi poslední dobou nedostává času tvořit pro vás nějaké ty módní příspěvky a tak bych, alespoň ty z vás, co si rády počtou, potěšila příspěvkem o tom, jak přežít změny venkovních teplot a především opětovné zapojení do školního procesu (vám co chodíte na střední se omlouvám, my lajdáci vysokoškoláci začínáme prostě později).
 Vyplatí se zapojit trochu víc sladkostí, ne že bych vám chtěla pokazit dietu, ale jelikož už přes den jen neležíme někde u vody a musíme taky pracovat trochu hlavou (a to je, co si budeme povídat dost vysilující činnost) tak se vyšší hladinka cukru alias rychlé energie v krvi vyplatí. Navíc je to dobré na nervy a tudíž i na dobrou náladu.


 Pakliže držíte dietu nebo vám sladké z jakéhokoliv důvodu nejede, pak je určitě dobré jít na nějaké sportoviště a trochu se zničit. Hala má tu výhodu, že můžete chodit téměř na cokoliv (volejbal, basket, badminton, squash atd.) Nebo můžete, jako já s milým, zamířit do bazénu. Zjistila jsem, že při plavání zapojíte snad skoro každý sval v těle a to včetně těch, o kterých jste neměli ani páru, že je máte. I tanec je skvělá činnost. Nejen, že protáhnete zkroucené tělo (nevím, proč jsou v přednáškovkách tak debilní sedátka?!), ale taky načerpáte endorfiny a vyčistíte si hlavu od všech starostí. Aspoň u mě to tak funguje. Prý i jóga je skvělá na odreagování.


 Já prostě nedovedu existovat bez MP3 přehrávače a pravda je, že bez ranního či odpoledního poslechu muziky bych asi nepřežila. Dokáže mě to neskutečně nakopnout a mnohdy i dodat odvahu, když mám pocit, že něco nedokážu.



 Mezi vynikající detoxikanty patří taky seriály, kterých je teď všude milion, kam se jen podíváte. Nemyslím teda zrovna Ordinaci v růžové zahradě (a prosím, neberte to tak, že tím chci někoho urazit) ale třeba takoví Přátelé nebo Teorie velkého třesku jsou skvělé na zahnání depky a polechtání bránice.

 
Nuže se opatrujte, mé dámy, a těším se s vámi u dalšího příspěvku ;)

Mohlo by se vám líbit

8 komentářů

  1. Souhlasím! Čokoláda, horký čaj, hlasitá hudba a nějaký seriál dokáže zvednout náladu :)

    OdpovědětVymazat
  2. súhlasím s tebou aj s Nikol (:

    OdpovědětVymazat
  3. Jeee, taky už jsem byla v čokoládovně. Zrovna dnes jsem se o ní také zmínila na blogu, ale foto nemám. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Seriály, čokoláda, hudba.. to je moje :))

    OdpovědětVymazat
  5. já školní chmury v klidu přežívám i bez sladkostí :)
    ovoce je zdravé a místo sladkostí ideální!

    OdpovědětVymazat
  6. souhlasím - a miluju čokoládu, sport i Big Bang Theory:) a nějaká škola ani počasí mi náladu ani trošku zkazit nemůže:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images