Elséve anti-breakage balm


Hi ladies, for today let´s go back to cosmetics. I promised to review some things I´ve bought recently so here comes the first review.
As I mentioned before I bought this balm as a substitude for a cure I used before.  The balm is part of the same line and it contains ciment-ceramides which are very good for hair. It should be used after washing your hair.
I usually spin-dry my hair before applying it and afterwards I rub a small amount (let´s say a tea spoon) of the balm into it from the half of its length and then wash it away carefully. Never apply it right to hair roots because hair gets greasy faster then.
When your hair gets dry they are soft and can be brushed more easily, which is good especially for those of you who have curly or wavy hair like me. But the truth be told I haven´t got used to the balm yet. The price is very reasonable

Zdravím vás, pro dnešek se zase vrátíme ke kosmetice. Slíbila jsem vám při posledním new in příspěvku, že určitě nakoupené ohodnotím. Tak tady je první recenze. 
Jak už jsem se zmínila, balzám je náhrada za bezoplachovou kúru, kterou jsem používala poslední tři roky. Bohužel ji ale přestali vyrábět. Balzám je ze stejné řady, jako byla kúra a taktéž obsahuje prospěšné ciment-ceramidy a nanáší se po umytí.
Vždycky vlasy trochu vyždímám a balzám nanáším od poloviny jejich délky, ne až ke kořínkům. Potom je třeba ho důkladně z vlasů vypláchnout, protože když to neuděláte, vlasy se dost rychle omastí. Taky je třeba do vlasů vetřít jen malé množství, řekněme čajovou lžičku.
Po uschnutí se vlasy dobře rozčesávají, což ocení především ty z vás, kdo máte vlasy kudrnaté nebo vlnité jako já. Faktem ale zůstává, že jsem se s tímhle výrobkem ještě tak úplně nesžila. Cena je vcelku příznivá, v běžné drogerii je k dostání za 79,-.

Mohlo by se vám líbit

3 komentářů

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images