Meeting other bloggers / Setkání s (mimo)brněnskými blogerkami

Today I finally had a chance to meet some other bloggers from Brno. It happened thanks to Terezka who came to see us from eastern Czech. We went to a café and we were talking, sipping drinks. I think it was a fabulous afternoon and I´d like to thank the girls this way. :) Here are some pics for you.

Pokud chodíte na blog k Lucce , pak víte, že se dneska konal takový malý sraz brněnských blogerek. Stalo se tak hlavně zásluhou Terezky V. , která za námi přijela z východních Čech. Usadili jsme se v kavárně Mezzanine, vy z Brna určitě znáte. Oproti obvyklé kvalitě musím konstatovat, že dnešní servis teda fakt nestál za nic. Měla jsem možnost seznámit se s brněnskými kolegyňkami Terezkou N. , Eliškou a Lenkou a tímto bych jim chtěla poděkovat za moc příjemné a uvolněné odpoledne. Pro vás ostatní brněnské blogerky, které se chcete příštího srazu zúčastnit, založili jsme skupinu Brněnské blogerky na facebooku, tak neváhejte a přidejte se, ať se můžeme příště setkat i s vámi. A tady už jsou nějaké fotečky.

Terezka :)


In a café / V kavárně :)


My outfit (thanks to Lucka) / Můj ohůzek (děkuju Lucce)




tank top / tílko New Yorker
skirt / sukně Topshop
handbag / taška CA
sandals / sandálky Street
earrings / naušnice Bijou Brigitte

Mohlo by se vám líbit

22 komentářů

  1. Po Terezce jsem posílala srdečné pozdravy, doufám že dorazily! :D :) Snad jste si to užily, holky! Je škoda že mám Brno tak z ruky :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, dorazily, Kláry a moc děkuju ;) Bylo to fajn, Terezka ti určitě poreferuje. :)

      Vymazat
  2. Máš ten outfit i na té stránce YOUR STYLE ;) http://www.facebook.com/photo.php?fbid=273678659403236&set=a.264702453634190.49782.264695783634857&type=1&theater

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé :) Ty se máš! Taky se chci s někým potkat!

    OdpovědětVymazat
  4. Bylo to super! Moc se těším na příští setkání. A jinak příště chci kavárnu s dokonalým servisem, cítila jsem se trochu hloupě, když už sem měla vypitou půlku Oranginy a vy pořád čekaly na mojito :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo no, nedávali to dneska nějak. Tak třebas na příště vyber ;)

      Vymazat
  5. Nejdřív jsem se té první fotky trochu lekla, že se ale dokážu vyděsit :-D Evi, bylo to strašně moc prima, jsem hrozně ráda, že jsem Tě poznala osobně, jsi skvělá, celé to bylo hrozně fajn! A brácha má ještě dvakrát za sezonu zápas v Brně, tak budu doufat, že budete mít zase čas :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji dám klidně pryč, jestli chceš :) Nápodobně a já minimálně si na tebe zase ráda čas udělám, pokud přijedeš k nám do "vesnice" :)

      Vymazat
    2. Dobrý, nic nepředělávej! :-) Tak to je super, to se budu moc těšit a kdyby ne, tak ještě máme vlaky, že jooo :-) Ale až budeš i v naší vísce, tak víš na koho se obrátit, že jo :-D :-)

      Vymazat
    3. Rozhodně, slyšela jsem, že je to vzrušující místo :D :)

      Vymazat
  6. super holky bydlim taky kousek od brna :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jak už bylo řečeno, bylo to moc fajn a doufám, že nezůstaneme jen u slov a brzo se zase sejdeme! :) díky Terezčině bratrovi by to mohlo být brzo :)

    OdpovědětVymazat
  8. Úžasné :) Taky bych jednou chtěla na nějaký ten srázek :)

    OdpovědětVymazat
  9. Čau holky, tak to to jste mě teda dostaly do smutný nálady, ani nevíte jak mě mrzí, že sem od Vás tak daleko a nemohla Vás všechny poznat! Určitě to muselo být super :)) G.

    OdpovědětVymazat
  10. Odpovědi
    1. prosím, obnov si aj ty blog!! bol super totiž, pamätám sa naňho ;) kamila

      Vymazat
  11. Vy jste se ale měli :) Jinak ti to moc sluší, řekla bych, že v tihle barvičkách úplně záříš :)

    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Holky, to muselo být určitě fajn. :) Já teď něco menšího také plánuji, tak snad to vyjde.

    OdpovědětVymazat
  13. příště jdu s Váma, holky!:)) v té době jsem zrovna byla u babičky v Čechách, tak kde bydlí Terka, tak jsme se potkaly v jejím kraji :D

    OdpovědětVymazat
  14. To tílko je bomba. Kolikrát mi dá zabrat nějaké sehnat. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images