Letní romantika / Summer romance

Hello ladies, me and my boyfriend wanted to enjoy the last tropical evening and night so we went to play some pool (well, I wouldn´t probably be able to make a living as a professional pool player) and then we went for a walk to the citadel in the city center. It wasn´t cloudy so the view of lights was pretty spectacular. The atmosphere in the city was also great, there were lots of people rushing to have some fun or just have a beer at one of the outside seatings and in the Beach bar at the Liberty square there was live music playing.
A romantic evening requires a romantic outfit. I tried to look very feminine and you know, as soon as you try to look ladylike or fragile something bad always happens. I fell when I was getting of a tram and quite a lot of people saw that. At least I knew something worse isn´t going to happen afterwards. :) Originally I wanted to accessorize my outfit with a new pearl necklace I bought on Wednesday but it had broken while I was still at home.
PS: We tried to capture the great evening atmosphere for you but it was impossible with flash so we took some without it. Hope you´ll like them.
And how was your Friday night?

Ahojte, včerejší večer a tropickou noc jsme si s přítelem chtěli užít a tak jsme vyrazili do centra na trochu kulečníku (no... profesionální hráč ze mě asi nikdy nebude) a pak na romantickou procházku na bašty na Petrově. Nebyly žádné mraky, takže výhled na Brno plné světel byl odzbrojující. Atmosféra ve městě taky skvělá. V beach baru na Svoboďáku hrála živá muzika a všude byla spousta lidí mířících za zábavou nebo prostě jen posedět na některé ze zahrádek v centru.
K romantice patří taky romantický ohůzek. Snažila jsem se být za křehuli, ale znáte to, jakmile se snažíte být za dámu, vždycky se něco stane. Já jsem zahučela při vystupování z šaliny rovnou na zadek a vidělo to dost lidí bohužel. No co... Alespoň jsem měla záruku, že mi vítr neodfoukne sukni, kabelka nespadne z hradeb nebo něco jiného. Původně jsem si chtěla vzít na krk nové perličky, co jsem koupila, ale bohužel se mi už doma roztrhnuly. :(
PS: Snažili jsme se pro vás tu bezvadnou atmošku zachytit, ale s bleskem to dost dobře nešlo, tak jsme pro vás vyfotili i fotky bez blesku. Snad se vám budou líbit.
A jaký byl váš páteční večer?

A buďte připravené. Můj blog bude 1.8. slavit první narozeniny, takže bude GIVEAWAY!



  For comparison with flash / Pro srovnání s bleskem


And without flash / A bez blesku


tank top, bag / tílko, kabelka HM
vest / vestička CA
skirt / sukně Tally Weijl
sandals / sandálky Street

Mohlo by se vám líbit

11 komentářů

  1. jjee ty bez blesku jsou fakt takovy romanticky! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky a tobě to moc slušelo! Ten top i sukně jsou super. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pááni, to je romantika jako blázen, to musel být bezva večer :-) A Ty jako dokonalá dáma vypadáš a jsem si jistá, že zbytek si spíš musel sednout na zadek z Tebe :-) My si taky včera poseděli se sklenkou a pozorovali noční oblohu, ale bohužel jen ze zahrady a bez sukýnky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Terezko :) Žuchanec to byl teda řádný... Však i pozorování oblohy se sklenkou něčeho dobrého je super ;)

      Vymazat
  4. Nádherné a kouzelné :) a Tobě to moc sluší, Evičko!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotky, moc ti to sluší! Romantiku jste zachytili myslím si hodně dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherná kombinace! My jsme si udělali jen takovou menší procházku a přítel mi připravil moje oblíbené tortily, takže jsme sice neměli takovou romantiku, ale příjemně strávený večer to bezesporu byl :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, ta sukně je moc roztomilá. Tenhle něžný styl ti moc sluší. Teď jsem objevila tvůj blog, tak tě budu sledovat :)
    http://michelleandherneverendingstory.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. your outfit is gorgeous, so perfectly summery and softly feminine - I love it! looks like it was a gorgeous night. My Friday night was lovely - went out to dinner just around the corner from our apartment with some lovely friends.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images