Holiday stuff / Věci na dovolenou

Hi guys, on Friday me and my boyfriend are going to explore Italian lakes and southern Switzerland for six days so today I went to the city to get some necessities for our journey. Of course it was raining when I set out from home and when I came to the center.I´m just always this lucky. Despite the weather I got everything I needed. Come take a look at what I bought with me.

Ahojte, v pátek odjíždíme s přítelem na šest dní poznáva severoitalská jezera a jižní Švýcarsko a tak jsem dneska vyrazila nakoupit několik nezbytností pro přípravu a na cestu. Nebyla bych to ale já, aby nezačalo pršet sotva jsem vyšla z domu a pršelo i celou dobu, co jsem byla ve městě. Padnul tak můj plán nafotit vám výlohy v brněnském centru. Pojďte kouknout se mnou, co že jsem to vlastně pokoupila.


1. Veet
Every lady shouldn´t forget about shaving her legs in Summer. This Veet foam works the best for me. You just apply it, wait for a few minutes and than remove it even with hairs. Legs stay smooth for almost a week.

Každá správná dáma by neměla v létě zapomínat na oholené nohy. Pro mě nejlíp funguje tahle pěna, kterou jen nanesete, chvíli počkáte a pak jen setřete i s chloupky. Nohy mi vydrží hladké skoro celý týden.

2. A book / Kniha
On Vivi´s recommendation I bought Inés de la Fressange´s book With Parisian charm. The journey to Italy is going to take a whole day and a great read to a bus is a must. I´m looking forward to starting.

Na doporučení Vivi jsem si zakoupila knihu Inés de la Fressange Se šarmem Pařížanky. Pojedeme do Itálie celý den, tak abych měla nějaké to zajímavé čtivo na cestu. Už se těším, až začnu.

3. Sunglasses / Brýle + bracelet / náramek
I have sunglasses but they are scratched a lot and they aren´t very comfortable anyway. My dream ones became pilot sunglasses. And the dream came true in Anne Christine (a shop). They were really cheap so when I saw this bracelet for a very low price too I just couldn´t resist The bracelet will go perfectly with my floral shorts here

Brýle sice mám, ale už jsou šíleně poškrábané a navíc mě vždycky tlačily, tak jsem si vysnila pilotky a dneska jsem ten sen proměnila ve skutečnost v Anne Christine ve slevě za krásnou cenu 129,-. Jako bonus mi do oka padl tenhle krásný barevný náramek za 79,- a ještě přemýšlím, že se tam vrátím pro stejnobarevné naušnice. Budou se mi hodit k mým květovaným kraťáskům tady

4. Facial oil / Olejíček na obličej + shampoo / šampon
I ran out of both these things at home so I was just resupplying. You can get some information about them in older cosmetic posts.

Obě tyhle věci už mi doma došly, tak jsem se jen dovybavila. Podrobnější informace o obou můžete najít ve starších postech.

5. Bonus necklace / bonus náhrdelník
This necklace is my last purchase from Topshop. As you know, England and its fashion is a big source of inspiration for me and the necklace is kind of a refund for a fact we aren´t going to London this year.as our tour was cancelled. I even got a compliment on it in the shop with facial oils. :)

Náhrdelník je můj poslední kup z Topshopu. Jak víte, Anglie a tamní móda jsou pro mě neustálý zdroj inspirace a tohle je moje bolestné, že se tam letos kvůi zrušení zájezdu nepodíváme. V obchodě s olejíčky se dokonce dočkal pochvaly. :)

Thank you for reading this far. And what are your travelling necessities?
Děkuju pokud jste dočetli až sem. A jaké jsou vaše zásoby na cestu?

Eve.h

Mohlo by se vám líbit

10 komentářů

  1. Jééé, ten náhrdelník moc chválím i já :-) A tu knížku mám už také přislíbenou k půjčení, už se nemůžu dočkat, až se do ní začtu. Přeju šťastnou cestu a krásnou dovču, Evi! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten náhrdelník je úžasný a knížku si také plánuji koupit. :) Užij si dovolenou!

    OdpovědětVymazat
  3. Omg Eve how exciting!!!!!! I can't believe you are going on such an amazing trip. In Australia everything is sooooooooooo far away so it's always amazing to her of Girls in Europe taking weekend trips to Switzerland or other magical places. I will have to get myself some veet for my travels so I dont have to shave my legs as often with a razor :) Great buys (I just bought my book for the plane!!)

    xx

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné úlovky.. :) o knížce taky hodně přemýšlím, ale zatím jsem u nás na ni ještě nenarazila..

    OdpovědětVymazat
  5. tu knížku má už snad každý, asi bude opravdu stát za to, takže bych o ní měla popřemýšlet =)

    OdpovědětVymazat
  6. takže - mám několik dotazů! :D za prvé: zkoušelas i něco jiného než ten veet (já jsem si totiž koupila cosi podobného od balei a vůbec to nefungovala, tak nevím, jestli mám jít do veetu...přece jen je to dost rozdíl v ceně :(), za druhé - kde v brně mají pařížanku/za kolik? a dáš pak vědět, jaké to bylo (přemýšlím, že bych ji koupila nejen sobě, ale i kamarádce k narozeninám)... a ted už bez dotazů - včera se mi stalo to stejné s deštěm, jsem uchvácena zbytkem tvého nákupu (hlavně ten náramek, och) a přeju MOC MOC vydařenou dovolenou (vydařenější než byla ta naše) a doufám, že budeš úspěšnější než já v lovení fotek! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Luci, pokud myslíš jinou metodu, tak samozřejmě holítko a výsledek se nedá srovnat. Pakliže máš na mysli pěnu na podobné bázi tak to jsem nezkoušela, ale ten Veet fakt funguje ;) Pařížanku jsem koupila v Dobrovského knihkupectví - 1. patro :) A za zbytek moc děkuji ;)

      Vymazat
  7. Děkuji :) Myslela jsem tu pěnu, holítko se otrava, tak chci změnu :) Tak toho veeťáka asi vyzkouším a uvidím :)

    OdpovědětVymazat
  8. Zaujal mě ten facial oil. Sama nepoužívám na pleť skoro nic jiného než oleje a zvlášť na dovču mi to přijde jako ideální výživa:-). A ten náhrdelník vypadá taky dobře:-)

    OdpovědětVymazat
  9. ten náhrdelník je dokonalý!! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images