What´s in my bag


 Ahojte, spousta vás psala, že máte rády šmejdivé posty. Tak tady pro vás jeden mám. Takovou blogovou klasiku myslím...

Some of you mentioned in comments that you like investigative posts. So here´s a classic one...


Cosmetic corner

from the left: a concealer, a mascara, a brown eye pencil, a brown eyeshadow and a small mirror, a clip, an eyeshadow palette and a lip balm

zleva: korektor, řasenka, hnědá tužka na oči, hnědý oční stín a zrcátko, sponka, paletka stínů a balzám na rty

Organization corner


from the left on the top: a pen - I always carry one spare just in case, a cell phone - irreplacable equipment, my ID book, my diary - essential for planning my time, school and work and a tram card - I wouldn´t get anywhere without it.

zleva odzhora: propiska - vždycky s sebou radši nosím dvě pro případ, mobil - nenahraditelná věc, doklady, diář - nezbytný pro plánování času, školy, práce a jiných hovadinek a šalinkarta - odpusťte mi ten brněnský výraz, mně prostě nejde přes pusu "tramvajenka" :)

The rest of my junk


from the top: an umbrella, a body spray lemon/basil scent, my vallet and hankerchiefs - I´m allergic so it´s necessary to have them close at hand these days, I don´t use paper ones.

zhora: deštník, tělový sprej citron bazalka, peněženka a kapesníky - jsem alergička, tak je teď dobré mít je poruce. Papírové nepoužívám...

My precious


... and my most beloved and most important item in my bag is my mp3 player. I´ve already mentioned many times I commute everyday and it takes about an hour. The best way to spend the journey is to listen to some damn good music. It also helps me to get awake properly in the morning and gives me good mood.

... a nejmilovanější a nejdůležitější věc v mé tašce je můj mp3 přehrávač. Už jsem to určitě zmínila, že dojíždím každý den a trvá to asi hodinu. Neumím si představit, že bych ten čas trávila jinak než poslechem nějaké skvělé muziky. Taky mi to ráno pomáhá se probrat a přes den udržuje v dobré náladě.

And which item in your bag is your favourite? / A co je vaše nejoblíbenější blbůstka v tašce?

xoxo Eve.h

Mohlo by se vám líbit

14 komentářů

  1. Šmjedivé posty, á la co nosím v kabelce, mám ráda. :) Já třeba používám výhradně papírové kapesníky, látkové jen občas doma. A nejoblíbenější blbůstka mi momentálně nenapadá žádná.

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle šmejdící články jsou nej! :)

    OdpovědětVymazat
  3. jééé, z avonu mám těch spreju hned několik a všechny voni skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jo,jo, tyhle články jsou super:)

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle jsou moje oblíbené články :))

    OdpovědětVymazat
  6. Mám ráda tyhle články :D Ráda se podívám a srovnám to se mnou co já mám v tašce a tak :) ! :)

    OdpovědětVymazat
  7. We use the same mascara! And in reply to your comment, omg! You're going to London? You're so lucky!!! Can you take pictures of your trip there? I'll make sure to check it out.
    Check my latest post and you can follow back here http://theweeklytrends.blogspot.com/, keep shining!

    OdpovědětVymazat
  8. Shodujeme se úplně ve všem. :) A moje nejoblíbenější věc je určitě diář. Bez něj ani ránu! :)

    OdpovědětVymazat
  9. i am happy u understand me dear;)the right things in the bag!very organized!especially the umbrella in those days:)have a nice week!kisses

    OdpovědětVymazat
  10. Ten diář je krásnej a máme stejnou řasenku:) Musíš mít určitě velkou kabelku, páč mě by se tohle všechno do ní asi neveešlo :D

    OdpovědětVymazat
  11. Eve!! Firstly, I LOVE your new blog design - sooo chic and professional! :) You have a great eye for blog design obviously :) I love having a peek in to other peoples bags and yours is so organised and neat! Mine would have lots of random bits of paper and wayyyy too many glosses and lipsticks! haha
    xxx

    OdpovědětVymazat
  12. Kabelkové poklady, to miluju! ;-) Vidím, že jsi taky hračička a máš v kabelce spoustu vychytávek. Moje nejoblíbenější věc v kabelce je malá opička z pouti, kterou tam občas nosím.
    Vivi

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images