Watches / Časostrojky


Hello ladies, I´d like to show you my watch collection today but before I begin I´d like to share some experiences from yesterday. It was very warm and I thought wearing a light skirt would be the best choice. Well what I completely forgot about was the fact there´s so windy that if I hadn´t had a rather heavy handbag I would have flown somewhere far away. Well my skirt was flying around me too and I had to guard it all the time so I didn´t show something inappropriate. Also my hairstyle dilemma got solved because my hairdresser isn´t available on the date. I guess I´ll just have to make something on my own. That´s all to yesterday.

Ahojte, dneska bych vám ráda ukázala svoji sbírku hodinek. Než ale začnu, musím se s vámi podělit o několik zážitků ze včerejška. Včera bylo zase dost teplo, tak jsem si řekla, že lehká sukně bude ta pravá volba, nicméně jsem jaksi zapomněla vzít na vědomí fakt, že venku duje takový vítr, že nemít kabelku, která nebyla zrovna lehká, tak jsem mohla s klidem někam odletět. Takže celou cestu a vždycky, když jsem vystoupila z nějakého dopravního prostředku, jsem musela hlídat sukni, aby se nestalo nějaké faux pas. Každopádně jsem si vysloužila "obdivné" pohledy pánů, co seděli naproti zastávce na zahrádce a taky jedno zatroubení od poštovního vozu... Byla jsem včera u kadeřnice a moje vlasové dilema se vyřešilo. Zrovna na ten termín, kdy je ta svatba, stejně nebude mít volno, takže budu muset zkrátka splichtit něco sama... Toliko ke včerejšku.


Now to the watches. I´ve had a watch since I could tell the time which means since I was about seven years old. I used to wear the first watch in the first picture for like a decade. I started being fascinated with sparkly and shiny watches only some four or five years ago. I know that having a watch on our cell phones we don´t need watches that much now but my cell phone is always late or in advance. I commute every day and I need to be punctual for bus and to be honest I´m kind of a punctual person anyway (and to be even more honest sometimes my friends are quite upset with me for this) so a watch is like the most essential thing for me. And don´t you think it can be a very nice accesory too? This was my 20th birthday gift.

A teď už k hodinkám. Nosím hodinky snad od té doby, co umím číct hodiny, to mi bylo asi sedm. Po víc než deset let jsem nosila hodinky, jako jsou ty první na první fotce. Pěkné lesklé hodinky se mi zalíbily až tak před čtyřmi nebo pěti lety. Samozřejmě můžete namítnout, kdo v době, kdy máte hodiny na mobilu, vůbec potřebuje hodinky...? Jenže můj mobil jde vždycky pozdě a nebo napřed, takže zkrátka potřebuju hodinky, co jdou přesně zvlášť proto, že každý den dojíždím. Abych se přiznala tak jsem navíc jeden z těch chorobně přesných lidí, co lezou všem na nervy, takže i k téhle mojí otravné vlastnosti mi hodinky slouží víc než dobře. Ještě mě tak napadá, nemyslíte, že jsou hodinky krásný doplněk (když už je teda nepotřebujete na to, abyste věděli kolik je hodin)?


This was a christmas gift from my boyfriend´s mum. She has been watching my style quite carefully so she knows exactly what I like :)

Tohle byl vánoční dáreček od maminky mého přítele. Za ty roky už zná můj styl, tak vždycky odhadne, co se mi líbí.


And this is my latest catch. It´s from Avon. I know they won´t probably be high quality but I love the wrist chain. I think it looks very interesting and unusual.

A tohle je můj poslední úlovek. Jsou z Avonu, tak to asi nebude taková kvalitka, ale strašně se mi líbí ten dlouhý pásek. Mám ráda, když hodinky nevypadají tak obyčejně.

xoxo Eve.h

Mohlo by se vám líbit

25 komentářů

  1. ja som na hodinky zaťažená ... mám sice len dvojo ale plánujem si kúpiť niekedy ešte jedny Casio ...a pak ešte uvidíme ...
    Johnny má dvojo jedny odomňa ...ktoré nenosí a pak jeho obľúbene Storm ktoré ho pred 3 rokmy vyšli 6tisíc ( vtedy ešte korún slovenských ) ale majú doživotnú záruku a sú fakt mega ...
    Tie tvoje sú inak celkom pekné ale na mňa sú moc jemné a skorej preferujem retro štýl a tiež kožený náramok na hodinkách je fajn .. pozerám že jedny také máš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám, ale už dávno nejdou. Jsou hrozně staré a hodinář mi nabízel, že je může vyčistit, ale že je to drahé a dlouho to trvá. Řekl, že jednodušší a levnjěší bude koupit si nové. Schovávám je ze sentimentu. Hodně jsem s nimi zažila...

      Vymazat
  2. To by ses divila jaká kvalita hodinek je z Avonu! :D Já od nich mám čtvery, jedny už asi 2 nebo 3 roky a pořád super a to je nosím dost často! :) jediná nevýhoda - nejsou vodotěsné.. :-/ já jsem taky hodinkovej maniak, bez nich jsem jak bez ruky! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to jsme dvě :) Taky jsem bez hodinek jako na trní. A díky za to info o výdrži, to je dobrý vědět ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Hodinky nosím asi od druhé nebo od třetí třídy. Neberu jen jako stroj, který ukazuje čas, ale jako doplněk, takže podle jsem s i své poslední hodinky vybírala a spousta lidí, když je vidělo poprvé si myslelo, že je to náramek a líí se mi, že jsou vodotěsné. :) Jinak mám ještě dvoje, ale ty moc nenosím.

    OdpovědětVymazat
  5. evča včera byla brněnská marilyn! ;) btw. ty bíle quartz jsou moc pěkné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No v některých chvílích doslova a do písmene, Luci :D

      Vymazat
  6. Not that we have to pick but if I had to - my favourite is your newest addition - I love all the wrist band bits to it. I actually own only one watch. Its Guess and its beautiful but I have such tiny wrists no watches really a) fit me or b) suit me. I need to invest in a classic one that fits and looks great :) Have a lovely weekend Eve (I can just imagine you trying to control your skirt you poor thing! haha)

    xx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Yep, Anna, it must have been hilarious watching me yesterday :D

      Vymazat
  7. tie hnedé na ľavo sú krásne!!:)hnedé remienky sa mi veľmi páčia)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty z Avonu jsem si zrovna dnes objednala:) Jsem k těmto levným kouskům trochu skeptická, ale musím říct, že mě ten jejich design okouzlil.

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám taky několikery hodinky. Samé levné, ale všechny mám ráda =) Jedny mám také z Avonu a jedny i z Oriflamu.

    anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Moc se mi líbí ty bíl= hodinky ! :)))

    OdpovědětVymazat
  11. Hodinky také sbírám, beru to jako koníček, baví mě to :) + Jsem další follower- tvůj blog mě velice zaujal :)


    www.unusualfashiondream.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Jak se na to tak koukám, já si snad pořídím hodinky...:-)

    OdpovědětVymazat
  13. no ja mam najradsej take s tym velkym tym asi cifernikom?ja neviem ako sa to vola ale ten kruzok :Dmne su ale ja tak na nic lebo ich sice precitat viem ale hrozne sa musim sustredit cize mobil vyhrava

    OdpovědětVymazat
  14. všechny vypadají senza, taky jsme mely post o hodinkách :-) http://handbagforladies.blogspot.com/2012/04/tik-tak.html ;-)

    OdpovědětVymazat
  15. Nádherná zbierka hodiniek! Hlavne tie posledné sa mi páčia najviac :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  16. Evi, úžasný kousky. Jsem taky blázen do časostrojků, to ses mi vážně trefila do noty ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  17. thanx dear for ur lovely comment my hometown is near stuttgart but i am studying in mannheim!love the studded watch!kisses

    OdpovědětVymazat
  18. No tak to poslední s tím dlouhým páskem jsou originální, avon moc nesleduju takže jsou mi překvapením!

    OdpovědětVymazat
  19. What a great collection of watches! I really like the variety you have. The last one from Avon might be my favorite though!

    OdpovědětVymazat
  20. Cute collection!! I love watches <3
    Have a great day sweetie!!
    xxxxx
    Dani

    http://danischwanke.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
  21. I agree, they are a great accessory! I've been wearing my current watch for 10 years.... I love your latest acquisition, the band is so eye catching! Hope you have a great week!

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images