Relaxing afternoon / Odpočinkové odpoledne

Good afternoon everybody, today I couldn´t think of anything better than sitting on our balcony wearing my floral shorts, relaxing with our dwarf bunny and browsing old Elle magazines. I´m going to a wedding in a month and I think about getting my hair done again. I´m going to wear the ball dress seen HERE , but I can´t decide which hairstyle would look better. Please, take a look yourselves and try to give me some advice. I hope despite all work and school tasks you have some time to sit on a balcony, patio or wherever and relax too.
xoxo Eve.h

Hezké slunečné odpoledne všem, dneska jsem se v květovaných kraťáskách vyložila na balkon a užívám si zaslouženého odpočinku, mrkám na našeho zakrslého králíčka (teda spíš králičku) a za muziky Bruna Marse projíždím staré Elle. Přesně za měsíc se chystám na svatbu a říkala jsem si, že bych se zase nechala učesat, ale zatím nevím moc co... Půjdu opět v krajkových šatičkách TADY , ale nemůžu se rozhodnout, který ze dvou účesů by mi šel líp. Koukněte a pomožte mi vybrat, prosím :) Doufám, že i přes zkoušky a maturity si najdete chvíli vyložit na sluníčko a prostě si vegetit a že i jinak se vám dobře daří.
Vaše Eve.h







MY HAIR STYLE DILEMMA / MOJE ÚČESOVÉ DILEMA

 


Mohlo by se vám líbit

9 komentářů

  1. Já bych zkusila zapletený drdol :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jaký pohodový výhled z balkonu, to muselo být pohodové odpoledne!

    Z těch dvou účesů bych ti poradila spíš ten napravo. V copánku by jsi působila až moc diblíkovsky na takové akci a volné vlnky kolem obličeje tě krásně zjemní a budeš vypadat na svůj věk.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné fotky jinak, ten učes je užasný ! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Hezké fotky. :)
    Mně se líbí víc první účes, ale oba dva jsou hezké a pro tebe bych asi zvolila durhou variantu.

    OdpovědětVymazat
  5. ten první s copánkem - hrozně se mi na tobě líbí, když máš takhle vlasy z čela!

    OdpovědětVymazat
  6. Evi,
    staré Elle se můžou prohlížet pořád dokola, viď? ;-) Přimlouvám se za účes číslo dva, protože vypadá sexy, ležérně, přirozeně...budeš dokonalá!
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  7. What a gorgeous afternoon you must have had! I love both those hairstyles but am particularly partial to the side swept bun with loose waves, it's so soft and romantic...

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images