Another New In

Hi everybody, oh yes, I did had to do some shopping. Well I have to admit I was glad to buy something beacause I´m stressed out about school and I had to reward and motivate myself a little. Also my boyfriend bought a new motorbike in autumn and it´s a hell of a machine so I needed a jacket that would fit it. It was number one on my wishlist as you probably know. I found my dream one on Topshop again. Last Wednesday I discovered my dream harem pants and today I went to buy them. Tally Weijl helped me once again. Are you shopping for summer?

Ahojte, no ano, zase jsem nakupovala... :/ Musím se přiznat, že mi to docela prospělo, protože mám dost ze školy, tak mě to trošku povzbudilo. Navíc přítel si na podzim koupil novou silnou motorku a tak jsem potřebovala nějakou bundu, abych mu nedělala ostudu. Pokud si pamatujete byla to jednička na mém wishlistu. Svoji vysněnou jsem našla na Topshopu. Minulou středu, kdy jsem koupila ty užasné tričenka, jsem taky objevila svoje dlouho vytoužené haremové kalhoty. Tally Weijl mě zase jednou zachránila. A co vy? Už nakupujete na jaro a léto?




Mohlo by se vám líbit

14 komentářů

  1. Ta bundu se mi moc líbí, ale harémovky doslova nesnáším. :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Bunda se ti povedla! Taková by se mi taky líbila:)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkný nákup, Evi :-) Hlavně ta bundička je opravdu krásná, hodila by se mi :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, takové harémovky taky sháním, jsou úžasné, Evi :-) A nejen s bundičkou budeš krásná ozdoba na přítelově žihadlu :-)

    OdpovědětVymazat
  5. You're shopping up a storm recently Eve I love it :) Actually love love love this jacket and have my eye on almost an identical one over here in Aus, I think I will just have to go and buy it :) I would loveeee to go on the back of a motorbike so lucky thing that your bf owns one! Hope school isnt too stressful - what used to help me through is just thinking I WOULD get through it no matter what. Its stressful now, but in a few days, weeks, months I will have gotten through it.
    xx

    OdpovědětVymazat
  6. Ta bundička je skvělá! A harémovky mám už delší dobu a jsou to jedny z nejpodlnějších kalhot, co mám. :)

    OdpovědětVymazat
  7. to je zajímavé, jak se někomu ty kalhoty líbí nebo je nesnáší :D to ti bude na motorce slušet!;)

    OdpovědětVymazat
  8. ja som prave v setriacom rezime cize bez nakupov ale aspon ze ty sirobis radost:)

    OdpovědětVymazat
  9. jééj jaké gaťúre!!super kvietkované sú!!páčia sa mi:)...

    OdpovědětVymazat
  10. Na kalhoty jsme včera s Térou také koukaly.. :) já bych na ně asi neměla odvahu, ale na léto by to asi nebylo špatné.. :) a bunda je super klasika v krásné barvě! ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Krásný kousky! Ta bundička má dokonalou barvu! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images