Six years together / Šest let spolu

 Hi everyone, today is the 6th anniversary of my first date with my boyfriend and it´s amazing because when we strated seeing each other I didn´t really think that it would last this long. We were introduced by my ex-classmate who was dating his brother. You know before him I was dating some other guys but I never felt like it´s right. You know there was something like a big wall between us. But with my boyfriend it was completely different. When we were on our first date we talked like we had known each other for years even though we hadn´t. I was going home that night smiling like an idiot. :) I didn´t want to take it very seriously as I didn´t want to get hurt again but he did persudaded me that he´s trustworthy and had true feelings for me. We´ve been through great times like holidays and trips and great moments together and also very bad times when we almost broke up. We don´t have too many hobbies and interests in common but he makes me lough and he´s usually there when I need him. My finding out of our relationship is that true love always strikes us when we least expect it and if you love someone you should never give up on him/her. This is my tribute to you, my love :)

Zdravím Vás, dneska je to přesně šest let od mého prvního rande s přítelem a já osobně to považuju za naprosto úžasnou věc, protože když to začalo nikdy bych nečekala, že to tak dlouho vydrží. Seznámila nás moje bývalá spolužačka, která chodila s jeho bratrem. Před ním jsem měla pár neslavných rande a upřímně nikdy jsem neměla pocit, že je to "to ono". Ale s mým milým (jak mu říkávám, protože nesnáším výrazy jako mladý a podobně) to bylo úplně jiné. Když jsme tehdy poprvé spolu seděli v čajovně a povídali si, měla jsem pocit, jako kdybychom se znali odjakživa. Jela jsem pak domů a usmívala se jako blbeček. Přesto jsem to radši nebrala moc vážně, abych si zase nenabila, ale postupem času jsem mu začala věřit, že mě má doopravdy rád. Zažili jsme toho už spoustu - toho dobrého jako výlety, různé dovolené a jiné pěkné chvíle, ale i toho špatného až jsme se málem rozešli. Nemáme toho moc společného, co se zájmů týče, ale vždycky mě rozesměje a většinou je tu pro mě, když ho potřebuju. Moje poznatky z našeho vztahu jsou asi takové - láska většinou přijde, když ji člověk nejmíň čeká a taky, že když někoho milujete, neměli byste to s ním jen tak lehce vzdát.






Mohlo by se vám líbit

14 komentářů

  1. velká gatulace:-)!
    6 let, to už je nějaký ten pátek:-)

    OdpovědětVymazat
  2. gratulujem!:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Gratulujem ...so vzťahmi je to moc ťažké ..treba ich pestovať a starať sa o ne ...a hlavne nevzdávať sa v tých ťažkých chvíľach ...prajem ešte veľa spoločných chvíľ...
    PS: my budeme mať tento nastávajúci rok už 9 rok

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je krásné! :-) Moc Vám gratuluju a přeju ještě spousty radostných chvílí!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to vám moc gratuluju, to je moc pěkné číslo..! :) A přeju spoustu dalších společných chvil!!

    OdpovědětVymazat
  6. to je hezký =) gratuluju...moc vám to spolu sluší =)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásně jsi to napsala. :) Přej vám, ať je těch krásných chvílí daleko více než těch ošklivých. A moc vám to spolu sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Hi sweety! 6 years? Congrats!!
    Lovely photos :-) xxxx

    http://www.danischwanke.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  9. to je take krasne, ze ste spolu tak dlho , ze ste sa nasli.:)
    vidno ze ste stastni.




    ps pozyvam ta na giveaway! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Wau, to je hezké!!! Jsem zvědavá, jestli mě někdy taky něco takového potká. A gratuluji!
    BTW: Není ta poslední fotka, z botanické zahrady z Liberce? :)

    OdpovědětVymazat
  11. You are so gorgeous together! Congratulations on your anniversary, I hope the next 6 years are full of joy and laughter :)

    www.hopeinhighheels.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images