Adele

I just admire when someone is talented in a way we feel that´s a gift from heaven. Adele is just the case. I discovered her music thanks to Gossip girl series (Rolling in the deep) and I´ve been in love with it ever since. It gives me stregth when I need it, it comforts me and somehow I connect with lyrics of her songs. Apart from her phenomenal voice I also admire her courage and personal charisma. I´ve never met her in person of course but I can feel it even from the pics. She´s not the skinniest woman but you can see that she feels comfortable with her body and the way she looks and that´s also something I admire her for. Not so long ago she had to cancel her tour because of some health problems I wish her good health, happiness, strong voice and a lot of success. Isn´t she amazing? Which song of hers is your favourite? xoxo Eve.h
PS: Would you like a "coat and scarf" post? I´ve been thinking about making something like that for a while now... Please, let me know what you think about it.

Obdivuju, když má někdo talent, jak se říká dar a myslím, že Adele je perfektní příklad. Její hudbu jsem objevila díky Gossip girl (Rolling in the deep) a od té doby se jí nemůžu dost naposlouchat. Pomáhá mi a dává mi sílu, když to potřebuju, uklidňuje a taky se ztotožňuju s texty jejích písniček. Krom toho, že je úžasná zpěvačka, obdivuju taky její osobnost a charisma. Sice jsem ji nikdy nepotkala samozřejmě, ale i z fotek a videjí to prostě čiší. Není to úplně nejhubenější holka na světě, ale cítí se ve svém těle dobře, což je podle mě další strašně pozitivní věc. Nedávno musela zrušit své turné kvůli zdravotním problémům. Doufám, že už je vpořádku a přeju jí, aby jí zdraví vydrželo, taky hodně štěstí a spoustu dalších úspěchů. A jaká je vaše oblíbená písnička od ní? Eve.h
PS: Líbil by se vám post "kabát + šála? Nějakou dobu o tom přemýšlím, tak mi, prosím, dejte vědět, co vy na to.





Mohlo by se vám líbit

11 komentářů

  1. poprvé jsem viděla jen její tvář nalíčenou v retro stylu a úplně jsem si říkala, jaká je to krásná ženská. a když jsem pak zjistila, že má pár kilo navíc, tak mě úplně dostala (že by konečně odzvonilo všem těm anorektičkám?) :D no a someone like you je prostě the best of! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Me se taky asi nejvic libi Someone like you, prvni pisnicka, co jsem od ni slysela, byla pred asi 4 lety Chasing pavements a tou dostala mne:)

    www.dressandheels.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Adele krásně zpívá,obdivuju jí :) ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Já jí mám moc ráda! Mám úžasný hlas a je to krásná holka. A vůbec nevadí, že není ultraštíhlá! Její písníčky poslouchám nejradši, když jedu do školy nebo práce. A stejně jako Marťa moje nej od ní je Someone like you. :)

    OdpovědětVymazat
  5. to jsi skvěle napsala , mě fascinuje její tvář nevím proč asi že je tak krásná!
    u mě vede someone like you a set the fire to the rain , někdy si je pozpěvuju když jdu domů :D

    OdpovědětVymazat
  6. Mám ji ráda! Je úžasná, má nádherný hlas a líbí se mi, že i přes její ne zrovna nejlepší postavu je to kočka! :) Miluju Rolling in the deep a Someone like you..

    OdpovědětVymazat
  7. ja mam od ni nejradsi set fire to the rain, to me vzdycky vezme za srdce:-)

    OdpovědětVymazat
  8. check out my international giveaway
    http://stylescrap-khusbu.blogspot.com/2011/11/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  9. U jejího zpěvu mi běhá mráz po zádech! A je to kus krásný baby, obdivuju jí, jak i nějaké to své kilo navíc umí krásně nosit :-)

    OdpovědětVymazat
  10. I adore Adele. I fly a lot for work and my favourite thing to do is sit back on the plane, and play her albums cover to cover. She has the voice of an angel, and she is just a stunner! My favourite song of hers is from her newer album 21, its called turning tables. Gets me everytime!!! I have been sending her as many positive thoughts as possible as she has had to have her voicebox operated on and it could be very serious - hopefully we see her back singing in no time.
    p.s YES do a coat and scarf post - I love Winter fashion :)

    Anna xo

    http://www.lifesshinyprettythings.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. Adele is fabulous - love her voice and how she looks, she's amazing! I got hooked on her after I saw a Glee episode where they did Rolling in the Deep.

    Am sorry to hear about your dad - am thinking of you and your family. I've actually just said bye to NYC for a couple of months and am back home for a similar reason :(

    www.hopeinhighheels.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images