Venice film festival dresses / Róby na filmovém festivalu v Benátkách

Jak jste nejspíš všichni zaznamenali v posledních dnech probíhá v Benátkách 68. ročník filmového festivalu a velkými hvězdami stříbrného plátna se to na červeném běhounu jenom hemží. S takovou kulturní událostí je samozřejmě spojena i příležitost se pořádně naparádit. Na internetu jsem objevila dvě róby, které mě zaujaly z toho festivalového hemžení asi nejvíc. První je Kate Winslet v šatičkách od Stelly McCartney a musím říct, že jí to pekelně sluší. Samozřejmě ji všichni známe z Titanicu, že... Ale mně se třeba moc líbila i v Prázdninách nebo v Hledání Země nezemě. Krom toho se mi taky líbí, že se neztotožňuje s hollywoodským stylem života, nedrží žádné nesmyslné diety a nedávno jsem se na elle.cz dočetla, že společně s Rachel Weisz založily ligu proti plastickým operacím. Druhá je jako vždy nádherná Helen Kruger ve vílích šatech od Ellieho Saaba. Ona je prostě kouzelná ve všem i kdyby si oblékla pytel od brambor, tak by jí to pořád slušelo. Chodí s Joshem Jacksonem ( mým dětským idolem s Dawsonova světa :D ) líbila se mi jak v Troji, kde debutovala tak v Miluj mě, prosím, kde hrála baletku. A jak se ty dvě líbí vám? Sledujete dění na festivalu? Máte jinou favoritku na červeném koberci?

As you all probably noticed there´s been the 68th annual film festival in Venice and there are a lot film stars on the red carpet. With such an event goes the dressing up of course. I found on the internet two gowns that I like the most. The first is Kate Winslet in Stella McCartney dress and I must say that she looks just great. Sure we all know her from the Titanic but I also liked her in Holidays or in Finding Neverland. I´m also fond of her because she doesn´t go with the trend of crazy diets and hollywood lifestyle as well. Moreover I read on elle.cz that she and Rachel Weisz founded a league against plastic surgery. The second is always gorgeus Helen Kruger in the Ellie Saab gown. She would look amazing even if she wore a brown paper bag I think. She´s dating Josh Jackson ( my childhood idol from the Dawson´s creek ) She was a perfect fragile Helen in Troy and in the Wicker park where she was a modern dance ballerina she was brilliant too. How do you like the gowns? Do you watch the festival and its events? Do you have another favourite gown on the red carpet?




Mohlo by se vám líbit

7 komentářů

  1. mně se Kate moc líbí a i její styl oblékaní se mi líbí, ale v tihle šatech mi přijde strašná..přijde mi, že jí vůbec nesednou....jinak líbí se mi tvůj blog =)

    http://nikijeans.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. one of my favouriteeee movies is The holiday starring Kate Winslet so I think you picked the 2 perfect actresses to feature on your blog for this post. I had no idea Helen was dating Josh Jackson either so you learn something new everyday! I actually think they would make a lovely couple :) P.s I think I prefer Kate winslets dress out of the two - both beautiful women & gowns though!

    Anna xo

    http://lifesshinyprettythings.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Nikol: Jj, to nejsi sama i moje ségra to říkala, ale mně se líbí, že se toho nebojí a že se nestydí za svoje ženský křivky. Jinak jsem ráda, že se ti blog líbí. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí se mi víc ta druhá róba. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Kate mám ráda, taky se mi moc líbila v Prázdninách! :) A Diane Kruger je prostě krásná, jak píšeš, tý sluší vše..! :D

    OdpovědětVymazat
  6. thanks for your comments dear.... you can find translation in my blog at right side for 18 languages.

    xoxo

    http://paquetevsitasbien.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. WOW both stunning ladies and beautiful gowns

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images