My fashion icon / Moje módní ikona

I got inspired by some other bloggers and today I have decided to write about my fashion idol. I probably won´t surprise anyone when I say that it´s Kate Middleton or the dutchess of Cambridge. To be honest I didn´t notice her much before the announcement of the engagement to prince William but since then I´ve been in love with her personal style. Many people say that it´s kind of boring but I think that if you want to be a part of the royal family ( especially as famous one as the english is ) you have to find a way how to combine elegance and grace with your personal style and still be fresh and not look like some old maid. If I may say so Kate made it. She always looks great. Sure I don´t really know her  in person but I think ( at least what I can say considering interviews I´ve seen and articles I´ve read ) that she´s a very warm young lady not some gold digger or a social climber. It was really nice of her that she agreed to meet a small girl who´s ill with severe cancer because the girl wished to meet an alive princess once. She´s also very often compared to Lady Di but I think that Kate is just Kate and I believe she´s going to become "Lady Di" in her own way. What do you think? Like her? Dislike her?

Ahojte, dneska jsem se rozhodla inspirovat jinými blogy a přidat článek o mé oblíbené módní ikoně. Asi nikoho nepřekvapím, když řeknu že je jí Kate Middleton alias vévodkyně z Cambridge. Je pravda, že před oznámením jejího zasnoubení s princem Williamem jsem si jí až tak nevšimla. Ale od té doby co ji media začala víc sledovat a přinášet fotky, začal se mi její styl moc líbit. Spousta lidí si myslí, že to, co nosí, je nudné. Já si myslím, že je dost těžké  skloubit eleganci a takovou trochu prudérnost, bych řekla, když chcete být součástí královské rodiny ( obzvlášť tak profláknuté jako je ta anglická ) s tím, co se vám líbí a nevypadat jako stará mladá. A podle mě to Kate dokázala, protože na jakékoliv fotce vypadá úžasně. Samozřejmě ji osobně neznám, ale z toho co jsem o ní četla nebo podle rozhovorů s ní, můžu říct, že to určitě není žádná primadona nebo zlatokopka. Prostě milá a na angličanku dost krásná holka, co ke štěstí přišla. Obzvlášť mi přišlo hezké, když se nedávno setkala s malou holčičkou, co má velmi agresivní typ rakoviny, která si strašně přála aspoň jednou v životě vidět opravdovou princeznu. Hodně ji porovnávají s Lady Dianou, ale já myslím, že se to ani srovnávat nedá. Kate je prostě Kate. A co vy? Jak se vám líbí?






No není krásná? / Isn´t she beautiful?

Mohlo by se vám líbit

13 komentářů

  1. podla mna ma jednoduchhy ale pritom elegantny styl a vie co jej pristane:)

    OdpovědětVymazat
  2. paci sa mi jej jednoducha elegancia lebo je primerana jej postaveniu a vyzera tak ludsky a skromne... Proste nic lepsie zvolit nemohla

    OdpovědětVymazat
  3. Kate mi je veľmi sympatická,mám rada jej štýl a tak celkovo!!je kráásna!!!naozaj je!!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Máš pravdu, že na angličanku je moc krásná. Její styl se hodí jejímu titulu princezny. Někdy má na sobě moc hezké kousky.

    http://pieceofebuu.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. her style is very serious , but the truth is that she always know how to get the perfect look!

    kisses!

    http://www.mysticlipstick.com/

    OdpovědětVymazat
  6. její styl je opravdu úžasný..ale v poslední době už se mi nelíbí její postava..přijde mi až moc hubená, ale pořád je v obličejí krásná =)

    OdpovědětVymazat
  7. Podla mna ma velmi pekný štyl, a ja mám celkovo rada taku princeznovsku eleganciu :))

    OdpovědětVymazat
  8. Well shes a perfect style icon to love because she IS so stylish and beautiful. Princess Kathryn can do no wrong fashion wise in my eyes either so I agree with everything you said. I think she is just gorgeous and you're totally right - she will find her own way in the role as Princess and not be the next Princess Di.

    Anna xo

    http://lifesshinyprettythings.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Jé krásná a milá.. :) Já myslím že Dianu nahradila a získala si srdce lidu jako ona.. :)

    OdpovědětVymazat
  10. je nádherná, taky ji mám moc ráda :))
    http://3-mka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. Souhlas, je to fakt kocka s moc dobrym vkusem!
    Mery - betterfeel.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Musím souhlasit. Uričtě to nemá lehké. Přece jenom je součástí královské rodiny a tak musí dodržovat pravidla i v oblékání. Přesto všechno vždy vypadá úžasně :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images