Me in a new jumper / V novém svetříku

Hi everybody, yesterday I took some pics of myself in the new jumper from the New in fall stuff. They aren´t very good as I had to take the pics myself. There was nobody to help me :( Maybe I´ll be able to take something more in the afternoon. Hope you like it despite the conditions. I´m sorry about the mess in my room. I always get a little messy when I prepare to leave somwhere. xoxo Eve

Ahoj všem, včera jsem před cestou do Brna vyfotila pár fotek v novém svetříku z New in postu. Omlouvám se za ne moc dobrou kvalitu fotek, musela jsem to vzít samospouští, protože doma nebyl nikdo, kdo by mě vyfotil. Snad se mi podaří přidat něco odpoledne. Snad se aspoň trochu zadařilo i přes polní podmínky. Omlouvám se za nepořádek v pokojíku. Vždycky se to sejde, když se někam chystám.




Mohlo by se vám líbit

5 komentářů

  1. svetrík je super!moc ti pristane:)...dakujem za komentár,veľmi ma potešil:)...ja som myslela,že ťa followujem už dávno a zrazu pozerám a nič...takže až včera vlastne:)...no aj ja dúfam v ten piatok,ale potom zase víkend takže pohoda:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten svetr je hezký. Líbí se mi ta modrá barva a ta kraječka :))) neni nudný!

    http://pieceofebuu.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Ten svetřík je prostě úžasnej! :) To byl fakt úlovek.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za všecky komentáře. / Thanks for all your comments.

Flickr Images